Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram
Tusentals unga musikintresserade | Festivalphoto

 

 

Annonsera hos Festivalphoto? Vi har lösningar för alla...

 

Vi erbjuder dig eller ditt företag ett effektivt sätt nå ut till just Din målgrupp. Detta genom bannerannonsering, text, video mm. på vår hemsida, i vårt nyhetsbrev, genom vår Facebooksida och på våran YouTube-kanal etc. Vi arbetar tillsammans fram den lösning som är bäst för dig.

Festivalphoto är världens största Internetsida med en bildsamling med både festivalbilder och konsertfoto. Festivalphoto är ett webzine och en mötesplats för konsert- och festivalälskare men också en fotoagentur för media. Hos oss finner besökarna en väldigt stor databas med över 500 000 bilder ifrån festivaler och konserter världen över sedan 1974.

Festivalphoto finns både på svenska och engelska och är välkänd bland Skandinaviska festivalbesökare och konsertälskare. Vi har även många besökare från övriga Europa och utanför.

Vår annonspublik består av nästan lika stor andel män som kvinnor i åldrarna 14 till 35 år och eftersom vi har ett väldigt brett utbud tenderar besökarna att stanna under en lång tid. Väldigt många av våra besökare har ett väldigt starkt musikintresse och är musiker själva samt en del är intresserade av fotografering. Majoriteten av besökarna är också väldigt aktiva själva och tycker om att gå på evenemang som liknar de vi dokumenterar. I nuläget har vi 1500 unika besökare dagligen på hemsidan +många besökare i våra sociala medier.

En stor del av våra besökare är av målgruppen som gärna ser sig som ”alternativa” när det gäller kläd- och musikstil. Eftersom vi även fungerar som en bildbyrå är det inte ovanligt att vi blir besökta av dagstidningar och andra företag.

Har du inget färdigt annonsmaterial hjälper vi dig med idé och formgivning.

 

Varför annonsera hos Festivalphoto?

  • Världens största webbsida innehållandes både festivalbilder och livefoto (500 000 bilder)
  • Dagliga uppdateringar från konserter och festivaler året om
  • Bred ung publik på vår hemsida, Facebook (~11 000 Gillamarkeringar), Twitter, Instagram och YouTube
  • Vi syns världen över (störst fokus på Skandinavien)
  • Besökare från många företag, artister och privatpersoner (~1500 unika besökare/dag)
  • Vi har lösningar för ALLA.

Hör av dig till med tankar och funderingar.


Klicka på bilderna nedanför för exempel på annonsplacering och annonstyper. Märk att dessa enbart är exempel, vi hittar lösningar som passar ert behov. Vi jobbar mycket med marknadsföring och varumärkesbyggande i sociala medier även utanför Festivalphoto.

   
  Bannerannonser på startsidan Annonsera i gallerierna Annonsera vid recensioner, banderintervjuer mm  
   
  Vi marknadsför er på Facebook och i andra sociala medier Er annons i toploggan på Facebook Annonsera i våra videoklipp på YouTube  
   
  Er annons i våra bildgallerier som matchar er publik Annordna tävlingar på vår hemsida och i våra sociala medier Er annons i våra bildgalleri på Facebook  
   
  Era erbjudanden i vårt Facebookflöde Vi promotar er festival