Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram
Vad du vill veta om, FAQ | FESTIVALPHOTO

 

 

Frågor och svar (FAQ)

Vad hittar jag på Festivalphoto?

På Festivalphoto.net hittar du över 500 000 foton från festivaler och konserter från världens alla hörn. Här kan du dessutom läsa recensioner, intervjuer och bloggar.Vilken är Festivalphotos målgrupp?

Sajten är till för festivalbesökare och konsertbesökare och är samtidigt en enorm bilddatabas med tusentals foton som uppdateras dagligen.Jag är intresserad av att köpa/publicera några av era foton. Hur går jag till väga?

Skicka ett mail till oss för prisuppgifter. Som standard följer vi BLF:s prislista eller SFF´s prislista men är anpassningsbara. För professionella bildköpare så har vi olika abonnemangsformer beroende på kvantitet. Som privatpers kan du beställa framkallade bilder i diverse format.Finns bilderna tillgängliga i högre upplösning än de som visas på webbsidan?

Ja, alla våra bilder finns högupplöstaKan ni fota mitt band?

Ja, vi fotograferar gärna promobilder som kan användas till skivomslag, pressutskick, affischer, festivaler och liknande. Vi kan även hjälpa dig med grafiskt layout.Jag vill skriva/fotografera för er. Går det?

Vi behöver alltid nya, duktiga fotografer och skribenter. Tveka inte att skicka in ansökan till oss. Läs dock först vilka fotografer/reportrar vi söker just nu innan du hör av dig. Vi får in nya ansökningar varje dag, ibland dröjer det innan vi kan svara på dessa, men ha tålamod svar kommer.Jag har hittat en bild på mig som jag vill att ni tar bort. Går det?

Om du har hittat någon bild på dig själv som du inte vill skall ligga kvar på hemsidan plockar vi självklart bort den. Kontakta oss och berätta vilken bild och varför så löser vi det.Finns det intresse och utrymme för samarbete mellan Festivalphoto och mitt företag/evenemang?

Vi är alltid öppna för samarbeten med andra företag och föreningar. Allt är möjligt! Maila oss dina förslag eller så tar vi en fika och diskuterar igenom det hela.Hur gör jag för att annonsera hos er?

Om du eller ditt företag vill annonsera hos oss kan vi erbjuda bra exponeringsmöjligheter både på webbsidan, i vårt nyhetsbrev och i våran grupp på Facebook. Maila eller ta en titt i annonseringsinformationen.Hur länge har Festivalphoto funnits?

Festivalphoto startades 2005 av Rasmus Lindgren som med hjälp av kollegan Thomas Glimfelt byggde upp en första version av Festivalphoto som enbart bestod av festivalbilder, därav namnet Festivalphoto. Sedan dess har det hänt mycket och vi dokumenterar nu dagligen både konserter och festivaler runt om i stora delar av världen.Jag vill gärna dela med mig om åsiker om Festivalphoto. Hur gör jag detta?

Vi tar gärna mot feedback - Positiv som negativ. Kontakta oss via mail.Kan jag använda Festivalphotos bilder fritt?

Nej, allt material på Festivalphoto:s hemsidor är kopieringsskyddat. Om du vill använda några av våra bilder måste du kontakta oss först.Kommer ni att lägga ut bilder/recensioner från x?

Hemsidan uppdateras dagligen. Kom tillbaks med jämna mellanrum så du inte missar några bilder eller recensioner.

|Hem|