Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram
Promobilder i studio eller on location | FESTIVALPHOTO

 

 

Promotionbilder till både små och stora artister och band

Vi förser ditt band med professionella promobilder  

Festivalphoto har fotograferat artister och band sedan 1974. Självklart kan vi göra det samma med ditt band. Det spelar ingen roll om ni är ett välkänt band eller ett nytt band som försöker slå sig in i musikvärlden, vi finns där föra alla artister. För att lyckas i musikbranschen gäller det inte bara att lira bra musik, en annan viktig faktor är att synas på rätt sätt och se snygga eller speciella ut.

Vi har paket till skivbolag som önskar professionella promobilder till album, singlar, affischer, webben. Helt enkelt allt du behöver för att marknadsföra ett band. Det samma gäller för mindre nystartade band där en bra bild på demon eller snygga bilder på hemsidan kan vara avgörande vid utskick av demos till skivbolag, klubbarrangörer, recensenter.

Vi erbjuder fotografering både inne i våra studios och utomhus, on location som det kallas, med mobil studio-utrustning.

Eller så tipsar ni oss om när ert nästa gig är om ni vill använda livebilder för marknadsföring istället. Konsertfoto i kombination av mer klassiska promobilder gör sig ofta bra i skivomslaget och självklart även på hemsidan eller er Facebooksida.

Glöm heller inte bort vår databas med 500 000 livebilder där det säkerligen redan finns bilder från er spelning.


Vi hjälper gärna till att marknadsföra ditt band genom Festivalphoto, sociala medier eller genom vårt nätverk inom musikindustrin.