Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram
Fotoprenumeration, mediasponsor och fotograf/reporter | FESTIVALPHOTO

 

 

PRO/PRESS

Festivalphoto erbjuder snabb leverans av dagsfärska foton från både stora och små arrangemang. Vi har ett stort nätverk av professionella konsertfotografer världen över. Vi förser dagstidningar, magasin, skivbolag, artister etc. med bilder och texter. Likaså kan du som professionell bildköpare få tillgång till vårt bildarkiv som består av 500 000 bilder.

Prenumerera på konsert- och festivalbilder

Vi har 3 typer av prenumerationspaket i varierande storlek. Priser från 800 kr/mån. Bilderna har ingen geografisk begränsning och kan användas så många gånger ni önskar, så länge de har publicerats en gång under er prenumerationsperiod. Priset anpassas beroende på hur lång prenumerationsperiod ni väljer och i vilken storlek ni önskar bilderna.

LITEN
Ladda ner 2 bilder per dag i webbstorlek för publikationer på Internet/Intranät. Personlig service ingår alltid, oftast även med kort varsel.


MEDIUM
3 bilder per dag för bilder upp till A4 storlek i offline medier. Snabb och personlig service ingår. Webbversion går även att få som tillägg.


STOR
7 bilder per dag i storlek upp till A3 för publikationer både offline och online. Vi hjälper er om ni har speciella önskemål som exempelvis foton i specifika storlekar och bilder redigerade på annat vis. Självklart ingår det även snabb och personlig service.


Kontakta oss för information om de olika prenumerationsformerna eller om ni har andra frågor. Vid brådskande frågor/uppdrag når ni oss på +45 53582356.

 
Sök efter bilder:
Sök efter recensioner/intervjuer:

 

Vi har fotograferna/reportrarna för era behov

Bokar du in oss kan du förvänta dig högsta kvalité, snabb leverans och fördelaktigt pris. Vi vet att våra fotografer och skribenter kan sitt jobb, skulle du trots allt inte vara nöjd betalar du ingenting.

Hör av dig på , en fika är aldrig fel.


Vi hjälper er att synas

Vi samarbetar gärna med pubar, arenor, band, festivaler, kulturarrangemang, konsertbokare, skivbolag och andra företag. Om du har förstått fördelarna (eller vill veta mer) med att ha en mediasponsor / mediapartner kontakta då oss för mer detaljer om ett samarbete med världens största festival- och konsertfotosajt! Vi ser till att ditt varumärke, dina produkter, idéer, tankar och värderingar synas på många platser både online och offline.

Kontakta vår marknadsspecialist på .