Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram
Siestafestivalen 2010 | FESTIVALPHOTO

 

 

Siestafestivalen 2010

 

2010-05-29 17:01 - Over and out Siesta!

De sista tonerna av Röyksopp tonar ut i natten och nu börjar Siesta så småningom ta slut! Det är bara att konstatera att festivalen vart super trots vissa vädermotgångar!

Familjen ägde, Röyksopp var sjukt bra och nu är 2010s festivaloskuld tagen.

Undrar hur många siestabesökare som fått klamydia under helgen? Haha häftig tanke!

GODNATT SIESTA, Vi gör om detta i nästa år!

Puss och kram och var gulliga med varandra!

/Malin

Namn* Kommentar*
E-post  
     


 

2010-05-29 15:01 - Maskinen & Mew

Det fanns nog inga våldtäksmän i Maskinens publik för alla dansade till största delen av musiken! Bra ös på och än en gång fick man se hur bleka småtjejer bars över staketet i front row. Samlade antagligen Chili-scenens största publik under hela Siesta!

Därefter var det danska Mews tur att äntra Fiesta!-scenen. De inledde med min favoritlåt Snow Brigade och den var riktigt hyffsad live. Dock tycker jag att de inte har så mycket till liv i sig på scenen, shysst musik men ändå lite.. själslös musik? Typ. Lite coolt dock att de valt att sätta trumsetet och trummisen längst fram. Det brukar alltid vara så att den som är trummis är längst bak för honom orkar ändå ingen se på. Men inte i Mew som sagt!

Nu märker jag att Familjen har börjat spela, så det är bäst man drar sig dit! Det börjar nog snurra i min skalle!

Adios så länge!

/Malin

Namn* Kommentar*
E-post  
     


 

2010-05-29 12:22 - Danko Jones röjer Siesta

Danko Jones röjer som bäst Siestapubliken på ett håll och Anna von Hausswolff på ett annat. Från rock till vacker skönsång, helt skön blandning. Danko Jones var riktigt bra live, hade dock inte så stor publik jag trodde de skulle ha.

Solen skiner och folk ligger i höet som är utspritt lite här och var tack vare gårdagens regn. Mysigt värre med andra ord - om man inte har hösnuva det vill säga.

Maskinen, Mew, Name The Pet och Familjen inom kort, sista siestadagen blir med andra ord en toppenkväll!

/Malin

Namn* Kommentar*
E-post  
     


 

2010-05-29 08:31 - Från Siesta med Skånetrafiken

Om du är påväg hem till Kristianstad från Siesta ikväll, så ska jag nu upplysa dig om att inga tåg går! Det blir att ta ersättningsbussarna som går från andra sidan stationen!

Det hade jag gärna vetat igår, men jag fick lära mig det the hard way efter en sprint över perrongerna och ett 2 meters stängsel!

Ersättningsbussarna gäller även när du är påväg till Siesta från Kristianstad. Drygt men sant!

Som en kille sa igår "Skånetrafiken tävlar och ligger jämsides med SJ i kampen om att vara Sveriges sämsta kommunikationsföretag!"

/Malin V

Namn* Kommentar*
E-post  
     


 

2010-05-28 17:08 - Teddybears!

Gryyyyyyymt bra spelning av Teddybears! Nu har man så grym känsla i kroppen att det blir att festa natten ut!

Vi återkommer imorgon igen och kör igång med sista Siestadagen!

Nattnatt!

/Malin

Namn* Kommentar*
E-post  
     


 

2010-05-28 13:58 - Dags för Siestafiestakaffe och The Hives!

Tiden rullar på. Solsken varvas med spöregn. Lite gyttjevälling är det lite här och var och de som tog på sig gummistövlarna imorse tackar gud för att de valde dem framför Converse.

Det har kommit upp mera bilder, bland annat av First Aid Kit och Dinosaur Jr. så check 'em out!

Nu är det hög tid för en fika till ljudet av The Hives!

/Malin

Namn* Kommentar*
E-post  
     


 

2010-05-28 12:41 - Satan Takes A Holiday på Siesta

Har stått förstelnad vid Satan Takes A Holidays spelning. Otroligt vad det var bra! Röjigaste musiken hittills enligt mig. Man kunde helt enkelt inte stå stilla! Underbart! Jag kan inte sluta spy ut positiva superlativer över det här bandet! Wonderful!

Inom kort Dead Prez och The Hives. Sedan Teddybears. Kvällen är inte slut än, den har bara börjat!

SKÅL!

/Malin

Namn* Kommentar*
E-post  
     


 

2010-05-28 11:26 - Siesta dag 2

Fredagen har kört igång med regn och kyla MEN man försöker tappert hålla stämningen trots att det är rätt svårt utan vår vän alkoholen i kroppen.

Kapten Röd spelar som bäst och VILKET RÖJ! Publiken var helt galen och folk i front row svimmade och fick bäras bort. Sjukt!

Bob Hund börjar även om ett par minuter och jag hörde precis att regnandet har lagt av så det blir nog att gå och titta på dem en stund.

First Aid Kit har jag också hunnit med och de var väl helt okej. Vacker musik med två anspråkslösa tjejer på scen. De berättade att de fått kritik för sitt mellansnack, de har kallats värdelösa på mellansnack och tyvärr tjejer, ni ÄR värdelösa på mellansnack. Det är så dåligt att det nästan blir lite gulligt :) Men musiken var trevlig!

Later folks!

/Malin

Namn* Kommentar*
E-post  
     


 

2010-05-28 04:18 - Calle Kristiansson på Siesta?

Igår när jag tog tåget hem till Kristianstad hittade jag Calle Kristiansson på tåget från Hässleholm.

Spatserar Idoltvåan omkring på Siestaområdet kanske? :)

Han såg väldigt rar och söt ut trots att han gömde sig under en hoodie.

Namn* Kommentar*
E-post  
     


 

2010-05-28 04:08 - Slutet på första Siestadagen!

Det blev riktigt apkallt igårkväll. Tycker synd om alla stackrare som sov ensamma i tält igårnatt och inte hade ordentligt med sängfösare eller någon annan som kunde värma tältet litegranna.

Stor eloge till Fibes Oh Fibes för en grym spelning igår! Massa energi och bra smalltalk mellan låtarna. En av killarna i bandet stod även på scen med 40 graders feber, stackarn.

Thåström stod även på stora scenen som en av de sista, stilen är inte riktigt min kopp te men han hade iallafall en stor skara människor som stod och diggade.

Idag fortsätter vi med Bob Hund, Teddybears, Kapten Röd och mycket mycket mer!

Stay tuned!

Namn* Kommentar*
E-post  
     


 

2010-05-27 13:33 - Siesta - Johnossi & Built To Spill

Det börjar skymma på siesta och temperaturen har sjunkit rejält. Det är knappt så man har känsel i fingrarna när man ska fotografera. Andra festivaldeltagare verkar inte känna av kylan på grund av alkoholen i kroppen antar jag.

Nu har vi hört Johnossi. Shit så mycket publik för så få bandmedlemmar. Det såg rätt tomt ut med två man på en så stor scen som Fiesta!scenen är. Marken gungade rejält när folket fick för sig att hoppa runt.

Uppträtt har även Built To Spill, som verkligen var ett gäng gubbar på scen. Inget illa menat dock, musiken var shysst. Basisten liknade Björn Hellberg i På Spåret. Undrar om han kan lika mkt om tennis..?

Till på köpet är det en apsnygg vakt i just denna scens dike. Tror jag ska stanna där hela festivalen och njuta av "utsikten".


/Malin

Namn* Kommentar*
E-post  
     


 

2010-05-27 09:32 - Gaby and the Guns på Siesta!

Fotade precis Gaby and the Guns och guuuud så naturell och vacker Gaby själv var! Man kände sig riktigt sluskig där man stod i fotodiket.

Vädret har lite gått mot vår vilja, det faller ner lite små mängder regn just nu, men humöret är ännu på topp! Magen kurrar litegrann så det blir väl snart tid att se vad Siesta erbjuder hungriga festivalbesökare i år. Såg ett stånd som sålde soppa tidigare iaf, dom hade det "påhittiga" namnet "Röyksopp".

Later!

/Malin

Namn* Kommentar*
E-post  
     


 

2010-05-27 06:49 - Siesta presentation

Känner mig som en jubelidiot! Jag har ju glömt att presentera festivalphotofolket som befinner sig här på Siesta! Det handlar om André Larsson, Magnus Hernegren och mig själv, Malin Valtonen.

Finns det band som du önskar att vi fotar så skrik till i kommentarfältet så fixar vi det!

So long!

/Malin

Namn* Kommentar*
E-post  
     


 

2010-05-27 06:46 - Hästpojken imorgon på Siesta

Märkte precis att Hästpojken ska spela här imorgon vid 1 på natten. Ska bli roligt att se ifall de är lika snobbiga och "stora på sig" som de var när jag såg dem sist.

Undrar om inte festivalen borde låta dem blåsa i alkometern innan de stiger upp på scen så att giget skulle bli nåt bättre än sist då de var riktigt berusade.

Förlåt alla hästpojken fans men jag gillar inte deras stil!

Namn* Kommentar*
E-post  
     


 

2010-05-27 06:36 - Framme på Siesta!

Efter mycket klydd är nu jag och Magnus på plats på Siesta i Hässleholm. Meterologerna har snackat skit, vi har inte molnigt och 13 grader utan sol lite enstaka moln och riktigt varmt.

Folk har börjat strömma in på området, det här kommer nog bli riktigt najs! På scenen idag är bland annat Invasionen, Johnossi, Thåström icg Kristian Anttila. GO SIESTA BABY!

Namn* Kommentar*
E-post  
     


  Skribent: Malin Valtonen
|Hem|