Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram

 

  The Island Festival

The Island Festival är en endagsfestival som äger rum i augusti på vackra Sandgrundsudden i centrala Karlstad. På scen står artister i absolut världsklass.

Det kommer finnas flertalet mat- och dryckesserveringar utplacerade på festivalområdet. Här serveras öl, vin, läsk, vatten m.m.

http://www.theislandfestival.se


Bevakade festivaler:

    The Island Festival 2016

Namn* Kommentar*
E-post  
     

Daniel Engdahl Daniel Engdahl Skriven 2016-04-24 02:59:33
Kanske Sveriges bästa liveband?

"Elvamannabandet Hoffmaestro har varit en av Sveriges mest framgångsrika underhållningsmaskiner ända sedan starten och deras energistinna shower har gjort dem älskade av festivalpubliker under tio års tid. Hoffmaestros monsterhit ”Highway Man” har fått tusentals att skråla med och låten har streamats på Spotify mer än 43 miljoner gånger. Bandet har turnerat land och rike runt, skapat kaos på Gröna Lund och förvandlat sina konserter till folkfester var de än tagit sig."
Daniel Engdahl Daniel Engdahl Skriven 2016-04-24 02:58:42
Missa inte Joy på The Island Festival!

"Det finns ingen hejd på Joy M'Batha som har blåst in över musiksverige med fullkomlig orkanstyrka. Nu står det klart att hon kommer till The Island Festival för en spelning som sent kommer att glömmas!"
Daniel Engdahl Daniel Engdahl Skriven 2016-04-24 02:57:34
Otto Knows!

"Solen lyste som starkast över Sandgrundsudden när Otto Knows äntrade The Island-scenen för en helt oförglömlig spelning på förra årets festival. Senaste halvåret har han befäst sin plats bland DJ-eliten på världens topplistor med "Next To Me" och "Dying For You". Nu är vi otroligt glada över att välkomna Otto Knows tillbaka till The Island 2016!"
Daniel Engdahl Daniel Engdahl Skriven 2016-04-24 02:56:34
Silvana Imam!

"Svär på min mamma”, ”För Evigt” och ”Tänd Alla Ljus” har alla spelats varma på radio och klubbar över hela Sverige och senaste tiden har Silvana Imam badat i priser, bland annat ärofyllda Årets artist på Grammis och på P3 Guldgalan i januari tog hon hem ”Guldmicken” – priset till årets bästa liveakt. Hennes liveframträdanden är bland det häftigaste vi har upplevt och vi är fantastiskt glada att hon gör oss sällskap på Sandgrundsudden."
Daniel Engdahl Daniel Engdahl Skriven 2016-04-24 02:55:36
Dada Life spelar på Island Festival!

"DJ-duon Dada Life kan bäst beskrivas som en ambulerande fest med målet att göra dansmusik både galnare och gladare. Med fans som är så trogna att det inte hör till ovanligheterna att de klär ut sig till bananer lever Dada Life under parollen att aldrig låta festen ta slut."
The Island Festival | FESTIVALPHOTO