Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram

 

  Lollapalooza (Stockholm)

Den internationella musikfestivalen Lollapalooza kommer äntligen till Sverige. Den kommer att hålla till på Gärdet i Stockholm i slutet av Juni. Pop , R&B , Rock och mycket mer kommer att finnas något för de allra flesta i musikväg. Vad sägs om Foo Fighters , Lana Del Rey , The Hellacopters , Hurula , Travis Scott, Laleh, Alan Walker och många mer därtill.

https://www.lollastockholm.com


Bevakade festivaler:

    Lollapalooza (Stockholm) 2019

Namn* Kommentar*
E-post  
     

Lollapalooza nytt Lollapalooza nytt Skriven 2020-02-05 09:34:56
8 NYA ARTISTER BEKRÄFTADE FÖR LOLLAPALOOZA STOCKHOLM 2020!

Nytt år – och åtta nya fantastiska artister bekräftade för Lollapalooza Stockholm 2020!
Playboi Carti är en av världens hetaste rappare just nu – och en av de mest önskade artisterna på länge. Med låtar som ”wokeuplikethis*” och “Magnolia” är Carti en stjärna – och vi ser fram emot att välkomna Atlanta-rapparen till Stockholm; söndag 28 juni. En annan stor artist bekräftad för söndagen är den nederländska superstjärnan Afrojack. Rankad av många som en av världens bästa DJs kommer Afrojack onekligen att skapa magi på Perry’s Stage. Nederländska kollegorna i duon Showtek spelar även de på Perry’s Stage; lördag 27 juni – och franska DJn Martin Solveig uppträder fredag 26 juni!
Men inte nog med det! Vi kan också presentera brasilianska rockbandet Ego Kill Talent till lördagens line-up och en svensk supertrio; i form av sensationen LOVA (fredag), hyllade artisten och låtskrivaren SHY Martin (söndag) och vinnaren av IDOL 2019; Tusse (fredag).

Playboi Carti (söndag)
Afrojack (söndag)
Showtek (lördag)
Martin Solveig (fredag)
Ego Kill Talent (lördag)
LOVA (fredag)
SHY Martin (söndag)
Tusse (fredag)
Lollapalooza nytt Lollapalooza nytt Skriven 2019-05-08 11:42:32
Spelschemat är nu släppt!

Det är mindre än två månader kvar till Lollapalooza tar över Sverige – 28-30 juni mitt i centrala Stockholm, på vackra Gärdet. Med över 70 internationella och svenska artister på fyra scener över tre dagar gäller det att planera rätt. Vilket man nu kan göra med hjälp av det officiella spelschemat! Dessutom släpper vi de sista 8 akterna för första året av Lollapalooza Stockholm!

Utöver det tidigare släppta artistprogrammet kan vi nu presentera de åtta sista bokningarna till festivalen:
Otto Knows [SE]
DaniLeigh [US]
Dada Life [SE]
Mt. Joy [US]
Valeras [UK]
Caroline Roxy [SE]
ÆMMA [SE]
Annica [SE]
Otto Knows är Stockholms-DJn som har blivit ett världsnamn på EDM-scenen, med låtar som ”Million Voices” och ”Next To Me”. Otto Knows blir sist ut på Perry’s Stage på den sista dagen – det lär bjudas på bra fest av hemmasonen!
DaniLeigh är stjärnskottet bakom monsterhiten ”Lil Bebe” (där Lolla-aktuella artisten Lil Baby gästar på remixen!). R&B-löftet har sjungit och dansat sig in i hjärtan hos sina ”DaniLions” som fansen kallas. Florida-artisten blir först ut på Park Stage på festivalens första dag.
Dada Life är fest med stort F. Beats, bas och bananer bjuder Stockholmsbaserade Dada Life på. Och har man sett dom live så vet man hur galet det kan bli – har man inte det, så har man något att se fram emot. Dada Life spelar innan Otto Knows på Perry’s Stage på söndagen.
Mt. Joy är indiebandet från Los Angeles som förra året släppte sitt självbetitlade album – med låtar som ”Silver Lining” och ”Astrovan” som snabbt förvandlat Mt. Joy till ett av de mest spännande banden just nu. De öppnar Bay Stage på lördagen!
Dessutom adderas Reading-bandet Valeras till Tower Stage på lördagen och tre svenska DJs som öppnar Perry’s Stage varsin dag: Caroline Roxy, ÆMMA och Annica!
Biljetterna går åt som smör i det efterlängtade solskenet – och med namn som Foo Fighters, Lana Del Rey, Chance The Rapper, Billie Eilish, Travis Scott, Laleh, Bring Me The Horizon och många många fler kommer det första året av Lollapalooza Stockholm att bli oförglömligt!

https://www.lollastockholm.com/lineup/running-order/
Lollapalooza Nytt Lollapalooza Nytt Skriven 2019-04-28 12:26:44
Lollapalooza (Stockholm) | FESTIVALPHOTO