Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram

 

  Rockoff

Rockoff festivalen är sommarens största evenemang på Åland. Med start från 1997, har festivalen ordnats som ett årligt återkommande evenemang som lockar 40 000 besökare under 9 dagar. Beläget i staden Mariehamn som är Ålands huvudstad lockar festivalen många lokala invånare och utlänningar som vill ha det trevligt med sina vänner på den soliga ön.

Två scener står till tjänst med högklassiga artister från både Sverige och Finland, dock mest svenska artister. Underhållande coverband och shower presenteras också. Mat och drinkar finns att fås från två olika restauranger. Det finns både ett alkoholfritt område utan åldergräns och ett alkohol område som är K18. På campingområdet finns det ett funland för familjens minsta.

http://www.rockoff.nu/


Bevakade festivaler:

    Rockoff 2011

    Rockoff 2012

Namn* Kommentar*
E-post  
     

Niclas Niclas Skriven 2013-07-11 06:39:41
Rockoff 2013 presenterar - resident DJ Johnny D!

Nytt i år – Vi tar in en av Ålands favorit DJ's som kommer att husera som resident DJ på festivalen. Detta samarbete genomförs tillsammans med KINO Nightclub som står för den officiella efterfesten. Johnny D har även där en residentposition under Rockoffveckan.

De flesta dagarna kommer Johnny D att bjuda på ett kort intensivt set där man får försmak av vad som komma skall på KINO Nightclub senare på kvällen. Stora scenen står till hans förfogande hela festivalveckan och startskottet kommer att gå på fredagen den 19.7 kl 18.30 då Johnny D öppnar Rockoffestivalen 2013.

Johnny D kommer under festivalveckan att hålla sig till det han är bäst på. Att jobba med olika stilar men hålla ett fast grepp i den röda tråden vilket givetvis är EDM, Electronic Dance Music.

Kom och ta del av vår resident DJ under Rockoffveckan och låt oss präglas av dans, klassiskt housevevande, en massa hoppande och självklart en underbart skön stämning!

Speltider för Johnny D kommer att finnas i schemat på hemsidan.
Niclas Niclas Skriven 2013-07-05 07:47:11
Dagbiljetter finns nu att köpas på Shell Select i Mariehamn, eller via ticnet/lippupalvelu!
Niclas Niclas Skriven 2013-07-01 05:47:16
Julimånad = Rockoffmånad!
Följ med förberedelserna inför festivalen på Instagram, rockoff_festival.

Artistschemat börjar vara klart och Din totala Rockoff-guide har åkt till tryck idag! #rockoff #rockoff2013 #18dagarkvar
Rockoff | FESTIVALPHOTO