Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram

 

  Latitud 57

www.latitud57.se


Bevakade festivaler:

    Latitud 57 2011

Namn* Kommentar*
E-post  
     

Latitude 57 nytt Latitude 57 nytt Skriven 2014-03-04 15:47:01
Latitud 57 - Artistsläpp!

För 6e gången i ordningen arrangerar Brädholmen Event tvådagarsfestivalen Latitud 57. Förra året besökte närmare 8000 personer festivalen. Nu släpper vi de första artisterna som kommer få Brädholmen i Oskarshamn i gungning helgen 4-5 juli: Ulf Lundell, Stiftelsen, Dregen, Mojje, The Neverdies, och Lars Allertz.
Brädholmen Event presenterar stolt de 6 första artisterna till årets upplaga av Latitud 57 den 4-5 juli. Två av de mest önskade artisterna finns med. Ulf Lundell och Stiftelsen! Jag har varit på jakt efter att få Lundell till Latitud länge och äntligen lyckades det säger Christian Åberg (Brädholmen Event). I de undersökningar som gjorts inför festivalen så har Stiftelsen varit det i särklass mest önskade bandet så det känns mycket bra att kunna presentera dem. Det ser för övrigt ut som att de endast kommer att göra ett fåtal spelningar i sommar vilket vi är mycket glada för, fortsätter Christian.

Dregen kommer spela låtar från sin nya soloplatta blandat med låtar från Backyard Babies och Hellacopters vilket kommer bli grymt. För den yngre publiken presenterar vi en favorit i repris, Mojje.

The Neverdies är ett ungt, hungrigt rockband från Vadstena som har släppt två singlar, ”Miss U” som gick direkt in på 14:e plats på Itunes, och den nya singeln ”Stockholm” som kom nyligen. Över 100 000 följer dem på Instagram och deras videos har setts över 60 000 gånger på Youtube.

Årets DJ heter Lars Allertz och är en ung talangfull DJ som kommer få dansgolvet att gunga!

Fler artister kommer att släppas inom kort.
Latitud 57 | FESTIVALPHOTO