Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram
Konsertuppdateringar o festivalnytt | FESTIVALPHOTO
Vi börjar bli mer och mer oroliga för festivalsommaren 2021... Kommer Covid-19 leva kvar så länge? Försök hålla hoppet uppe! Det är allt vi kan göra. Och glöm inte träna på headbangandet (med mask på så klart), bara så du inte glömmer hur det går till :)
Som vi alla vet så har Covid-19 satt käppar i hjulet för våra festivalplaner och många arrangörers planer. Nu har det äntligen kommit lite ljus i vardagen... HX-festivalen i Helsingborg kommer vår fotograf bevaka i bilder. Det går även att se den livestreamade versionen av festivalen på https://www.hx.se/
Kommer detta Covid-19 virus att förstöra hela festivalsommaren? Vi kan inte mycket mer än hoppas på det bästa och se till att inte sprida vidare viruset genom att bli hemma om man har minsta lilla täcken på smitta. Självklart får man även se till att tvätta sina horns \m/ Krya på er alla drabbade och låt oss hoppas på en härlig festivalsommar trots oroligheterna i nuläget.
Fler och fler festivaler släpper band och biljetter. Det är helt klart tid att börja fundera hur Din festivalturné skall se ut!
Just nu är hemsidan nere, vi jobbar på att hitta en lösning. Ta en titt senare eller följ oss på Facebook under tiden.
Fortfarande några festivaler kvar och efter det hoppas vi på att springa på er fans på många spelningar runt i världen i väntan på nästa sommar. Keep on rokkin!
Mitten på maj... det betyder sommar och festivaler! Vi har redan besökt några stycken men många fler att vänta SNART!
Det är äntligen dags för festival! House of Metal i Umeå kommer snart leverera riktigt hård musik. Vår fotograf är så klart på plats \m/-0_0-\m/
Nytt år, det innebär nya spelningar och festivaler! Festivalerna i Australien är i full gång och från Florida seglar 70000Tons of Metal om ca 1 vecka. Ha det så kul på alla inomhusgig och när du minst anar det är sommaren här...
Våren börjar visa sig på några håll i vårt avlånga land, det betyder i vanlig ordning att Festivalphotos team just nu sitter och planerar sin festivalturné. Många band och galenskaper att se fram emot :) Följ oss på www.facebook.com/Festivalphoto.net för de senaste uppdateringarna.
God Jul och Gott Nytt Rockår! Nu blickar vi framåt mot mängder med nya konserter och festivaler under 2017
Festivalphoto har varit på många härliga festivaler denna sommaren, några få återstår sedan ser vi fram emot alla inomhuskonserter fram tills nästa festivalsäsong. Njut av de sista festivalerna nu!
Festivalsommaren eldar på bra! Precis hemkomna från Hellfest i Frankrike, Uddevalla Solid Sound och Tampere Metal Meeting. Massvis med bilder att redigera and recensioner att knåpa ihop. Näst på tur Copenhell, Roskilde Festival, Provinssirock, Tuska m.fl.
Våren har nått en del av oss, vilket vi alla vet innebär att sommaren och festivalerna är nära... Säkra dina festivalbiljetter och planera upp sommaren redan nu är dagens tips!
A legend...No actually God just passed away. The hardest, loudest, toughest, coolest (and sweetest) rock n roll legend Lemmy Kilmister passed away by cancer just after turning 70 years of age. Keep up your healthy diet wherever you may go, you will always be remembered! Killed By Death - Dec. 28 2015, R.I.P
Ho ho ho då var det snart jul! Glöm inte beställa dina julklappar inom det närmsta så tomten och Rudolph hinner leverera alla klappar i tid. Vi ser till att din beställning blir skickad så fort betalning inkommit. Hoppas ni alla får en God Jul!
Sommaren har just börjat... försöker vi inbilla oss i alla fall. Men hur som helst så finns det fortfarande massvis med festivaler att besöka. Hoppas vi ses i leran!
Äntligen är det vår och några festivaler är redan igång! Packa ryggsäcken, införskaffa nytt tält om du råkade "glömma" ditt förra på någon festival och framför allt köp festivalbiljetterna NU!
Nu har vi äntligen lyckats få rätt på en hel del buggar på hemsidan. Om du upptäcker några fler fel på siten så hör väldigt gärna av dig till oss så vi kan åtgärda dessa med.
I väntan på sommarfestivalerna tar vi oss iväg på flytande festivaler. Häng med oss på 70 000 Tons of metal! Eller några av de andra kryssningarna, många av dem avgår från Stockholm
Än är inte sommaren över... njut så länge det går! Entremuralhas, Helgeåfestivalen, Uddevalla Solid Soundm, Popaganda, Pikinik I Parken, Bestival, Helldorado Rockfest och Reverence Festival Valada är några av de festivaler som finns kvar och väntar på oss!
Nu har vi nästan 10 000 Likes på Facebook, tack som f*n! Festivalerna närmar sig, vi känner hur det suger i festivaltarmen. Vill du följa med oss i sommar som fotograf eller reporter? Skicka oss ett mail. Rokk oN!
Några hundra festivaler och tusentals konserter bevakade vi under 2013, tack till alla er som gjorde detta möjligt! Ni vet vilka ni är... fotografer, sponsorer, samarbetspartners, reportrar, skivbolag, bokningsbolag, kunder, konsertbesökare, festivalgalningar m.fl. God Jul och Gott Nytt Rockår!
Hösten har nått Skandinavien och de flesta festivaler i Europa är över men konserter finns det gott om. Sommaren är dock på gång i Australien så vi ses på festivalerna där istället :)
Bildvisaren i gallerierna är nu ombyggd för att bättre stödja dagens mobiltelefoner. Testa och återkom gärna med era synpunkter.
Äntligen har vi lyckats få riktig festivalkänsla... LERA! Njut av den, simma i den och make some lööv
Tyvärr gick biljettförsäljningen inget bra för Peace & Love detta år. Festivalen har begärt sig själv i konkurs. På http://www.peaceandlove.se kan du få vidare information.
Siestafestivalen 2013 ÄR INSTÄLLT Saxat från pressmeddelande: "Som biljettförsäljningen ser ut nu, en vecka innan festivalen, så kan vi inte fullborda detta, utan vi tvingas ta det tyngsta av beslut och ställa in årets festival. Ni kommer fråga varför vi väntat så länge med att ta det här beslutet och svaret är att vi trodde på våren och solen. Vi hoppades att det plötsligt skulle vända. Den kärlek vi fått genom alla kanaler och personliga möten fick oss kämpa in i det sista. Vi vill be er, som tänkt besöka Siesta! 2013, att ha förståelse för den situation vi hamnat i. Vi ska göra allt som står i vår makt, för att ni ska få tillbaka de pengar ni lagt på att köpa biljett till årets festival." Peace & Love sträcker ut en hjälpande hand. "Vi vill försöka ge de som köpt biljett till Siesta en kompensation. Därför får alla som köpt biljett till Siestafestivalen 2013 köpa ett festivalpass till Peace & Love för halva priset. "
Stort grattis till Danmark i Eurovision song contest
Vi är nu i full färd med att planera upp sommaren, där finns väldigt många festivaler! We love it!
Vila i frid Clive Burr, trummis i Iron Maiden, 8/3 1957 - 12/3 2013
Våren har äntligen nått Skandinavien och det är dags att planera in festivalsommaren! Samtidigt går vi självklart på många konserter också. Följ oss här och på Facebook för att inte missa något!
Röj med oss på The Afterlife Tour! The Drake Equation, Beyond all Recognition, As Humanity Devastates, A Wish For A Maniac... Det kommer bli röj!
Ta en titt på våran Facebooksida (http://facebook.festivalphoto.net/) för tomte-erbjudande på framkallningar av konsertfoto.
Den 4 November intar Accept Stockholm och Göta Källare. Vi har 4 biljetter som kan bli dina. Tävla på våran Facebooksida nu!
Vinn biljetter till Gojira. Tävla på http://facebook.festivalphoto.net/
Då var det sommarlov...vilket innebär att vi tar lov från sommaren :) Tragiskt nog så är de flesta festivaler nu över MEN en ny era av konserter har precis kört igång. Vi hoppas att ni följer med oss på vår konsert turné!
Följ oss på http://facebook.festivalphoto.net/ för att vinna DVD och T-shirt från Blackmore´s Night.
Surfa in på http://facebook.festivalphoto.net/ för att vinna biljetter till West Coast Riot i Göteborg
Grattis Colin Bailey, du och en vän får gå på Tangerine Dreams spelning den 24 Juni på Shepherds Bush Empire i London! Ha det så roligt där
Ett stort grattis till Eric Axelsson som vann biljetterna till Roskilde Festival i Danmark. Hoppas du får en skön orange feeling!
Grattis till oss! Nu har Festivalphoto blivit 7år gamla. Istället för att vi skall bjuda på cybertårta så får du istället 7% rabatt på alla ordrar du lägger under Maj månad.
Börja peppa inför sommaren genom att kamma hem biljetter till Roskilde Festival! Surfa in på http://www.facebook.com/Festivalphoto.net/app_190322544333196 för all info
Om du har gjort en bestallning pa senaste sa vanligen skicka bestallningen igen. Vi fick en dator stulen och tyvarr forsvann da aven en del bestallningsmail.
Surfa in till våran Facebookgrupp så har du stor chans att kamma hem 2 konsertbiljetter till Den Svenska Björnstammen
Festivalerna i Australien går varma just nu. Hemma i Europa planerar vi just nu för fullt inför den kommande festivalsommaren. Samtidigt som vi så klart fotograferar massvis med livekonserter
2012 har just börjat och vi har redan varit på två festivaler. Förvänta er mängder med konsertfoto och festivalbilder detta år alla rockers!
God Jul o Gött Nytt Rockår! Titta in våran Facebooksida (snart) för ett bra julerbjudande
Grattis alla metalheads! Idag är det National Metal Day - 11.11.11
Festivalsäsongen i Australien har just startat! Vi kommer befinna oss på en del festivaler och vi söker även fler fotografer/skribenter i Australien nu
De 10 vinnarna av VIP biljetter till Released Live & Unsigned är nu dragna. Ta en titt på http://www.facebook.com/Festivalphoto.net för att se om du är en av dessa
Då är det bara några få dagar kvar till Released Live & Unsigned i Lund. Festivalphoto har intervjuat alla banden i denna deltävling, kika in dessa. Du vet väll att du även kan vinna VIP-biljetter till tävlingen. Tävla gör du på våran Facebook
Vinn VIP-biljetter till Released Live & Unsigned i Lund. Tävlingen hittar du på våran Facebooksida Festivalphoto.net
Grattis till vinnarna av festivalbiljetter till Karamell, en festival i allas smak i Huskvarna. De lyckliga vinnarna blev Robert Zeiner, Andreas Lantz, Kim Bergkvist och Heike Beer.
Tävla om 5 festivalbiljetter till Karamell, en festival med 75 band under 2 dagar i Huskvarna. Mer info på www.facebook.com/Festivalphoto.net
Vi jobbar på att hitta en lösning till att hemsidan eller delar av denna ibland går ner. Kika in senare om något inte fungerar.
Sommaren rusar fram med stormsteg liksom festivalphoto's crew. Vi har redan avverkat en mängd festivaler men än finns det en hel del kvar så håll utsikt efter oss i vimmlet och kör lite extra snygga poser så hamnar säkert just DU på bild!
Glad midsommar till er alla. http://www.youtube.com/watch?v=8I5BGsK5ZAU
Äntligen är nya hemsidan klar! (nästan åtminstone) smådetaljer skall fortfarande putsas till så klart. Denna vecka bjuds det bl.a. på West Coast Riot, Metaltown och Stockholm Jazz innan vi tar oss till Glastonbury, häng med!
Dags för ett gäng fler festivaler! Siesta, Rockstad: Falun, Summerburst och Muskelrock är några som vi bevakar denna vecka. Rock you there!
Nu till helgen är det dags för några sköna festivaler som inte bör missas. Metalfest Open Air Germany, Loaded The Big One, Dot To Dot x2 och Femme Metal. Vi finns på plats under alla så klart.
Om 1 vecka är det dags för en skön popfestival i Stockholm. LOADED THE BIG ONE, ta och kika in den här: http://www.debaser.se/kalender/5322/ Detta skulle kunna bli en bra start på sommaren! Missa det inte
Grattis till oss själva! Vi har nu blivit 6år gamla. Självklart firar vi detta med att ge er alla en present. Uppge "Grattis" när du beställer så får du 6% rabatt under hela Maj månad.
Vi hade lite problem med våran server i ett par dagar, allt ser ut att vara löst nu. Hör gärna av dig om du fortfarande upptäcker några problem.
Dag Stokke, keyboardist i TNT gick idag den 27april bort i cancer. Vi hoppas du har det bra var du nu än befinner dig. Din musik kommer leva kvar för alltid.
Glad påsk på er alla rockers!
Nu har vi precis dragigt igång några veckor med retrofoton. Det kommer vara tävlingar på våran Facebookgrupp och självklart kommer det publiceras finfina gamla retrobilder här
uppvärmning inför sommarens festivaler börjar här! Kolla in alla galna festivalbilder, risken är stor att just DU finns med.
Då var det snart helg! Fredagen började för 37min sedan, nu skall många av oss bara genomlida några timmars jobb sen är det konsert och öl! Denna helg har vi en låååång lista konserter att besöka, kika in Gigs2Come så ser du vad.
Ikväll står de läderbeklädda grabbarna i Manowar på Trädgårn´s scen i Göteborg. Fullsatt med för många sålja biljetter... Får hoppas allt flyter på bra i alla fall.
Vi jobbar just nu förfullt med ombyggnaden av våran hemsida och det börjar likna något nu. Har du några tips om funktioner vi borde ha med? Hör av dig till oss
Glad St. Patricks Day på er alla, skål
Sänder en tanke till alla drabbade och deras familjer i jordbävningen / tsunamin som hade sin början utanför Japans kust.
Första dagen på House of Metal i Umeå är nu igång. Åk dit och headbanga om du inte redan är där! En del bilder finns uppe här nu men många fler att vänta. Stay Metal!
Massvis med kärlek till er på Alla hjärtans dag
En av världens bästa gitarrspelare Gary Moore dog i sömnen på sin semester i Spanien. R.I.P. Gary. You still got the blues..
Hultsfredsfestivalen kommer återuppstå till sommaren, denna gång i tysk regi. 14-16 juli blir det festival på nytt. Dock är detta samma datum som Arvikafestivalen som också gick i graven förra sommaren.. Vi får se hur det blir, läs gärna mer här: http://svt.se/2.27170/1.2315025/hultsfredsfestivalen_ateruppstar och glöm inte peppa inför sommaren nu!
Fler och fler festivaler släpper banden som kommer lira till sommaren nu för fullt. Köp din festivalbiljett nu så du inte riskerar att stå utan biljett
Snart är konserterna tillbaks i vanlig mängd igen efter juluppehållet. Men tills dess ta och kika in alla vimmelbilder på http://facebook.festivalphoto.net/
Gott Nytt År på er alla musikgalningar!
God Jul på er alla! Hoppas ni får en rockig julhelg och ett partyfyllt nytt år! www.youtube.com/watch?v=LqmVlNg-cZE
Äntligen har det bokats ETT bra och utstickande band till någon svensk festival, nämligen Rob Zombie till Sweden Rock Festival. Vi får hoppas att det blir en turné för Mr. Zombie här i Skandinavien och Europa.
Seventribe drog hem vinsten i Released Live & Unsigned, lyssna på vinnarintervjun i Pite FM nu. Snöbollar på er alla!
Två värdiga vinnare har korats denna helg. Sveriges nya kommande (?) metalband Seventribe tog hem segern i Released Live & Unsigned, läs intervjun och kika på bilderna. Jay Smith visade var skåpet skulle stå i Idolfinalen. Grattis till er båda!
Våra svenska krigskungar Sabaton är nu ute på World War Tour. Vi fick en Sintervju med Pär Sundström i Sabaton. Självklart var vi även på deras kryssning, Sabaton Cruise.
Deftones tog en tur till Stockholm, vi fanns på plats och mötte upp basisten Sergio Vega, läs intervjun nu.
Fullt ös på Idol denna helgen, ja ni vet var bilderna hamnar :) Det blir även en runda till Göteborg för The Eastpak Antidote Tour och Released Live & Unsigned och så klart mycket mer!
Taste of Chaos fick kung Calle att vakna i Stockholm... Vi tog ett snack med headlinern Disturbed, läs intervjun nu och ta en titt på bilderna!
Titta uppåt så ser du himmelsblått. Grattis till SM Guldet Malmö FF!
Dags för Released Live and Unsigned i helgen. Läs våra intervjuer, kom på spelningen och kika in bilderna. Vilket band blir Sveriges nya metal band?
Glad skrämmande Halloween på er alla!
Sommaren är långt bort men man kan ju alltid längta...Ozzy Osbourne är nu bokad till Wacken Open Air och Sweden Rock Festival. Hoppas han fortfarande har samma energi som tidigare...
Ta en titt på intervjun vi gjorde med Biffy Clyros trummis/sångare Ben Johnston. Cheers
Olivia tog sig till KB i Malmö och intervjuade basisten John Calabrese i Danko Jones. Läs hennes intervju nu.
R.I.P Steve Lee. 5/8 1963 - 6/10 2010 Leadsinger of Gotthard
Hejsan då var det äntligen Måndag! En ny vecka fylld av jobb och skola... och så klart många nya konserter! Håll koll, det kommer snart bli riktigt många konserter plåtade och recenserade hos Festivalphoto
Gratis visitkort så du får se lite "viktig" ut när du raggar under konserterna :) 250 GRATIS visitkort + en GRATIS korthållare om du beställer idag! Detta var dagens tips :)
Valvakan är över, detta firar vi med att du kan välja ett VALfritt foto gratis! Beställ 3 bilder till framkallning så får du en fjärde VALfri på köpet.
Då var valvakan över och folket har talat. Du får själv avgöra om du är nöjd med valresultatet eller ej men hur som helst så börjar vi nu ladda upp rejält med höstens konserter och festivaler på andra sidan jordklotet.
40 år sedan Jimi Hendrix dog idag, så hoppas på mycket gitarrspel denna helg. En annan kille som kan lira är Dave Wyndorf, läs våran intervju med Monster Magnets frontman
Svenska festivalsommaren är nu över :( Men misströsta inte, längre ner i Europa så går festivalerna fortfarande på högvarv. Snart kommer även sässongen i Australien igång. Så på hemmaplan är det konserter som gäller, utanför dessa gränser njut av festivalerna!
Grattis Myhanna Samuelsson! Efter lottdragning så har du nu vunnit en vacker rosa Siesta T-shirt! Mer info kommer till din email. Tack alla ni som var med och tävlade, era chanser ökar med en "extra lott" till andra kommande tävlingar. Fortsätt bjud in och tagga polarna på Facebook. Party oN!
Festivaler festivaler och festivaler, äntligen! Följ vår tour
Den stora sångaren i en liten mans kropp avled idag efter ett tags kämpande mot sin cancer. Dio blev 67 år gammal. R.I.P Ronnie James Dio
Stort grattis till oss själva! :) Idag fyller Festivalphoto 5år. Tårta och fest är självklart det som gäller. Skål!
Nu börjar festivalsommaren närma sig på allvar! Surfa in på våran nya fan-site på Facebook och festivalpeppa med alla andra. Tagga dina polare, ladda upp bilder och videos eller hitta förra sommarens festivalragg... facebook.festivalphoto.net
Glad Påsk på er alla
Ett tecken på att festivalsommaren närmar sig är så klart att det nu är sommartid (enligt skruva-fram-klockan-metoden). Så iväg och köp festivalbiljetterna o tältet nu!
Idag är det exakt 100 dagar kvar till en av sommarens bästa happening nämligen Roskilde Festival, vi ses där!
Snart dags för Lamb of God, Kent, SXSW och mycket mer. Enjoy
Vi har i nuläget problem med våran email-server. Är det något brådskande så ring oss. Telnr hittar du på "Kontakt-sidan".
Ny vecka = nya konserter. Surfa in till oss för din dagliga dos av konsertbilder
Grattis Markus Lundgren från Skövde och Mattias Birdie Petersson från Kävlinge! Ni har vunnit vars en skiva med Jr. Eric där det blir Raggamuffin på svenska. Hoppas det blir skön lyssning i väntan på festivalerna. Det kommer dyka upp många fler tävlingar både här och på våran grupp på Facebook
OS vad skall man med sådant till? Det finns ju konserter istället! Rocka med oss
Stort grattis till Malmö FF som fyll 100år! Ganska enormt att ni fortfarande kan lira fotboll vid den åldern... Allsvenskan guldet nästa!
OS är i full gång nu men det är även massvis med konserter och festivaler. Så se till att inte fastna förmycket framför TVn
Hoppas ni alla hade en bra Alla hjärtans dag, själv anser vi att den högtiden är under all rock-kritik så vi skippade denna och gjorde mer kreativa saker...åt pizza och kollade in live-DVD:s istället :)
Uppdaterar hemsidan just nu, så ev. kan vissa delar vara ur funktion.
Stort jättegrattis Dalle (en av våra fotografer) som blev pappa till sin andra son! Se till så Liam och de andra i familjen får ett underbart liv tillsammans med dig.
Festivalsässongen har dragit igång i Australien, medans vi här hemma i kalla Sverige får nöja oss med värmande konserter inomhus. Bilder poppar upp på siten dagligen, både varma och kalla..
Grattis Elvis Presley, 75år idag skulle du blivit.
Dåså var vi inne på år 2010, vilket självklart betyder massvis med konserter och festivaler. Vi ses där musiken är!
2009 är snart över, hoppas att ni alla haft ett bra år. Stort tack till våra fotografer och skribenter och till DIG så klart som besöker Festivalphoto. Vi ses nästa år! Självklart med massvis nya konserter och galna festivaler
God Jul i stugan! Hoppas Rocktomten kommer till er alla med julklappar i form av festivalbiljetter
Nu är våran festivalkalender uppdaterad med alla än så länge släppta datum för festivaler. Ta en titt på den under "Länkar" och börja planera upp sommaren nu
Jultomten har hittat till Festivalphoto. Passa på att köpa din julklappar från oss till ett billigare pris än vanligt. Beställ 4 bilder men betala för 3. God Jul
Bjud in dina polare till våran Facebook grupp, där kan du ladda upp dina egna bilder och vinna konsertbiljetter mm. www.facebook.com/group.php?gid=77002146403
Idag är det fredagen den 13e, än så länge har vi inte sprungit på Jason... men däremot har det dykt upp massvis med nya konserter. Ta en titt och kommentera gärna bilderna.
Grattis Tyskland! Idag var det 20år sedan Berlinmuren föll.
Grattis till Tim Nilsson, Elin Danielsson, Karin Ericsson och Niclas Holm som vann tävlingen på Nordisk Gårdsbands festival. Hoppas ni kommer trivas med skivorna mm från Avatar, Festivalphoto T-shirts och foton till era väggar.
Jo nu närmar sig vintern, men det hindrar oss inte från att fotografera massvis med konserter så kika in hos oss ofta.
Festivalen som var i Huskvarna i helgen är nu över, en del bilder har kommit upp men MÅNGA fler är på gång. Hoppas ni alla hade lika kul i våran fotostudio som vi hade.
Vill du vinna festivalbiljetter? Gå då med i våran grupp på Facebook för mer info. http://www.facebook.com/group.php?gid=77002146403
Festivalphoto har nu nått över 100 000 (Ett hundra tusen) bilder som ligger online. Och fler kommer det bli!
Grattis Gene Simmons. 60år, en lång tunga och massvis med kvinnor. Vi önskar rockstjärnan i bandet Kiss en kalasbra födelsedag!
Sommaren börjar närma sig ett slut men än är den inte över helt, så fortsätt surfa in här. Gå även gärna med i våran grupp på Facebook och dela med dig av dina egna festivalbilder och historier: http://www.facebook.com/group.php?gid=77002146403
Grattis till vinnarna i Sävsjö festival tävlingen! De lyckliga blev: Johanna Strömblad, Sebastian Zweiniger, Mikael Johansson och Rebecca Calgren.
Massvis med nya festivaler dyker upp här dagligen nu, sist ut var Sonisphere med Metallica och Sthlm Jazz. Sista chansen nu att vinna biljetter till Sävsjöfestivalen, tävla innan den 24juli! Ladda gärna också upp dina egna foto i vår Facebook-grupp http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=77002146403&ref=ts . Rokk åN!
Vila i frid Michael Jackson
Hoppas ni alla hade en kul midsommar på traditionellt svenskt vis. Festivalsässongen kör igång riktigt på allvar nu. Först ut Peace and Love, Hove, West Coast Rio, Tuska Open Air och Metaltown. Vi ses där!
Jag kan avslöja att det var verkligen ingen sauna på Sweden Rock. Kallaste året sedan min start där. Får hoppas på bättre väder i resten av sommar. Grattis Elin Holm vinnare i tävlingen om 2 biljetter till OpenAir St. Gallen i Schweiz!
Tror ni det kommer bli bastu på Sweden Rock? Eller skall vi kanske besöka både Sauna Open Air i Finland och Sweden Rock istället denna vecka, ja det gör vi. Ses där!
Äntligen dags att starta festivalsommaren 2009! Först festivalerna denna vecka: Europavox, Siestafestivalen, Wave Gotik Treffen, Yeah!, Rix fm festival, Springbreak. Vi ses där!
Då har även vi gått ner i träsket... Vi finns på Facebook! Gå med i vår grupp. Där kan du ladda upp dina festival- och konsertbilder. Passa även på att diskutera med andra festivalgalningar om dina festivalupplevelser. Gruppen heter Festivalphoto.net.
Grattis Petra Svensson från Tenhult och Teresita Wigren från Växjö! Ni har vunnit vars en biljett till Siestafestivalen i Hässleholm och en vacker T-shirt, ett nyckelband och snygga retro pins från Siesta. Tröstpriset går till Martina Eriksson i Malmö. Mer info kommer på er e-mail.
Tävlingen om biljetter till Siestafestivalen är nu avslutad, tack för alla bidrag. Vinnarna kommer presenteras här väldigt snart.
Då så är vi tillbaka på banan igen, hade lite problem med vår ena domän i ett par dagar. Har du mailat oss mellan 12-14 maj så måste du tyvärr maila igen. Snart sommar, passa på att tävla om biljetter till Siestafestialen i Hässleholm och har du lust att blogga live från någon festival hör då av dig till oss!
Right now we are experiencing problems with Festivalphoto so some features are not working, that´s including our email, if you need to get in touch with us quickly please call us at +46 739 758714 (0739 758714 if you are in sweden). This should hopefully be solved soon, please check back in later.
Grattis till oss! Vi fyller 4år. Grattis även till er som nu har chansen att beställa foton extra billigt, beställ 3 bilder och få en 4de på köpet. Erbjudandet gäller så länge bannern om detta ligger kvar på hemsidan. Kika även in snart igen då det är tävlingsdags där du kan vinna biljetter och annat godis till festivaler.
Nu är sommaren nära och vi planerar upp sommarens festivaler i full fart just nu. En sak som är säker är att det kommer bli massvis med festivaler för oss att täcka och vi letar fortfarande fler fotografer (utanför Sverige). Skulle du även vara intresserad av att blogga direkt på Festivalphoto från någon festival så hör av dig till oss.
Denna vecka är vi på de två festivalerna New Generation och Made festival som en liten uppvärmning inför sommarens festivaler. Självklart händer det även mycket annat spännande här så hoppas du får en kul stund här.
Över hela landet hoppas jag, Vet du inte vilken festival du skall åka till i år? Då föreslår jag att du skall kika in i vårat STORA arkiv av festivaler där du kan se hur festival livet är på den du tänkt dig åka på, En glimt hur det är med bajamaja, Falafel samt sol och lera. priser har vi ej, Men rekommenderar klart festivalinfo.se som en klar favorit så du ser vilka band som är bokade och mycket mer. Som ni ser har det hänt en del på Festivalphoto mer är på gång likaså som ni trogna besökare ni är på denna stora festivalsida så kommer det in mängder med bilder från konserter från otroligt duktiga fotografer. vill ni köpa en bild? Vi har med största möjlighet din favorit artist i vårat arkiv använd sökfunktionen s hittar du säkert vad du söker, Annars så kontakta oss så skall vi hjälpa dig. Du vet väl att du kan köpa snygga bilder på din favoritartist som du kan hänga upp på väggen hemma? Enkelt och bekvämt klicka bara på beställ bild,och följ instruktionerna, Enkelt, Smidigt, och Snyggt Nu hoppas vi på sol över HELA landet ///
Kolla in dom underbara bilderna på den mycket uppskattade artisten Tina Turner som gästade Globen. Och massa andra fräscha bilder som kommer in hela tiden. Du vet väl att du kan köpa snygga bilder på din favoritartist som du kan hänga upp på väggen hemma? Enkelt och bekvämt klicka bara på beställ bild,och följ instruktionerna, Enkelt, Smidigt, och Snyggt Nu hoppas vi på sol över HELA landet ///Festivalphoto Crew
Håll i hattarna! Denna söndag kommer Tina Turner till Sverige och vi finns självklart på plats för att plåta hennes konsert. Så se fram emot spännande bilder på söndag kväll.
Visst är det skönt med värmen som är på väg? Själv får jag festival känslor och längtar ut i det fria Europa igen. Fredagen bjuder på lite aktivt musikliv för oss på Festivalphoto.Salem al fakir befinner sig i Uppsala på Katalin. Rockweekend on tour kör idag i parken i den underbara staden Gävle.Men redan i morgon "Lördag" så kan du gå på Rockweekend i ishallen i Upplands Väsby. Caj Karlsson skall uppträda på Lördag 18 April i konserthuset i Karlskrone. Får inte glömma bort musik direkt Länsfinal i konserthuset i örebro. .Lugn helg?Ja det blir vad man gör det till, Själv så sitter jag i Jönköping på piren och njuter av en glass i solen Med en skadad handled och kameran hemma tyvärr. HA EN BRA HELG ROCK GALNINGAR.
Glad påsk alla konsert- och festivalgalningar där ute! Det börjar närma sig sommar nu med stormsteg vilket så klart innebär massvis med festivaler! YEAH! Men innan dess så ät ägg!
Nya bilder kommer in hela tiden så kika in igen och använd sökfunktionen för att hitta din favoritartist
Är du intresserad av IRON MAIDEN? Då måste du komma till den grymmaste rockklubben i Småland, Zaragon rock club i Jönköping kommer nämligen få besök av självaste Paul Di anno. Thunderbolt ska lira på Zaragon likaså. Så har du inget för dig idag så är detta ett ställe att rekommendera.Mer info hittar du på www.zaragonrockclub.se
För en liten stund sen var det Popcirkus på Debaser i Stockholm. Våran fotograf fanns på plats, några enstaka bilder kommer här nu, men fler att vänta. Håkan Hellström och Moneybrother sjöng tre extranummer tillsammans och varvade varandras låtar. Det var helt smockfullt och publiken var helt galen!
Ny vecka visst är det underbart? Jodå för med ny vecka menas också att det kommer en massa fräscha bilder till Festivalphoto som du kan ta del av. Är du intresserad av IRON MAIDEN då måste du komma till den grymmaste rockklubben i Småland, Zaragon rock club i Jönköping kommer nämligen få besök av självaste Paul Di anno. Thunderbolt ska lira på Zaragon likaså. Stockholmarna har fullt upp på Popcirkus Debaser den 25, där skall nämligen allas favorit Håkan Hellström, Miss Li och sist men inte minst Moneybrother liva upp stämningen i Stockholm och i soffan för dom som inte kan åka till Stockholm. På Torsdagen Kommer The Hives till Flygeln , Norrköping och Soulfly kommer uppträda på det bekanta KB i Malmö. Fredag så kommer den underbara Veronica Maggio till cirkus, Stockholm. Sabaton kommer spela så taket höjer sig 1 meter i Scandinavium i Göteborg. Eldkvarn ligger heller inte på latsidan dom ska en bit norrut till Katalin i Uppsala. Om du ändå inte känner dig helt nöjd med dessa band så kommer halleluja rockarna Lordi till Mejeriet i Lund. Hoppas denna vecka kommer vara till belåtenhet för er, det är och kommer det att vara för oss på Festivalphoto.
Nya bilder kommer in hela tiden så kika in igen och använd sökfunktionen för att hitta din favoritartist
Solen skiner iallafall i Jönköping som jag sitter i.Staden som har allt, åtminstonde en massa kyrkor som håller en vaken på morgonkvisten. Så vad händer idag? Kollade schemat och ser att Babel i Malmö tar emot Veronica Maggio, har sett henne live innan och skulle gärna göra det igen. Dundertåget lirar på KB i Malmö. Kolla in festivalphoto snart igen med nya fräscha bilder använd sökfunktionen för att hitta din favoritartist i vårat stora register. Ha en riktigt trevlig helg
Nu äntligen är fredagen kommen och två spelningar för oss på Festivalphoto genomförs i Malmö David Byrne kommer uppträda under aftonen på Konserthuset. Fever Ray kommer vistas denna gång på Babel. så om något faller er i smaken och befinner er i Malmö denna kväll så hoppas vi på Festivalphoto att vi kan leda er på rätt väg ikväll. tack å hej från Festivalphoto crew
Nya foton kommer dagligen så kika in ofta och kolla in din favorit artist. Använd även den underbara sökfunktionen så hittar du säkert din artist i vårat stora arkiv.
Mycket händer denna Lördag. Marionette Deathstars och Sonic Syndicate Lirar på KB i Malmö och ge skåningarna vad dom behöver ROCK längre norrut så finns idag Fosca i Norrköping. I Luleå är det en festival -30 grader. Hoppas ni får en trevlig dag och en mycket skön helg
Äntligen fredag. Vet du inte vad du skall hitta på denna fredag? Då har vi på Festivalphoto tips för dig. Bor du Runt Stockholms området så kan du lyssna å njuta av Hello Saferide på tyrol. I Lund på Olympen uppträder den legendariska artisten Thåström som aldrig lämnar publiken oberörd. Befinner du dig runt Smålands mörka skogar så kan du besöka Huskvarna Folkets Park och kolla in när Danko Jones rockar Jönköping sönder och samman. Befinner du dig långt norrut så är den bedårande Jill Jonsson på besök i Gävle på Konserthuset. Hoppas nu ni får en underbar fredag med mycket bra musik
Varje dag dimper det in nya bilder här, så se till att titta in ofta och glöm inte lämna dina synpunkter som kommentarer till fotona eller i gästboken eller varför inte diskutera vidare i forumet?
Smålands Största Rock Club ska få Jönköping i gung idag med Crazy Lixx. Borås får besök av den kända falsksångaren från Göteborg Håkan Hellström. Volbeat kommer rocka sönder Lund med ett hejdlöst dunder å brak. sist men inte minst anrika Dia Psalma kommer inte glömmas bort på Tivoli I Lund. så kika in igen för massa fräscha bilder och DLK & Bonfide som bloggar
Smålands Största Rock Club ska få Jönköping i gung idag med Crazy Lixx. Borås får besök av den kända falsksångaren från Göteborg Håkan Hellström. Volbeta kommer rocka sönder Lund med ett hejdlöst dunder å brak. sist men inte minst anrika Dia Psalma kommer inte glömmas bort på Tivoli I Lund. så kika in igen för massa fräscha bilder och DLK & Bonfide som bloggar
Ta en titt på bilderna från kvällens Judas Priest, Testament och Megadeth som lirade på Malmö Arena. Lämna gärna kommentarer vid bilderna. Och fortsätt läsa DLK:s blogg.
Just nu lirar Megadeth i Malmö och om en liten stund står Judas Priest på scenen. Bilderna uppe om ett kort tag, fler kommer dock senare.
Just nu är Bonafide i studion och spelar in nytt material, följ deras blogg här på Festivalphoto och fortsätt att läsa DLK:s blogg med.
Nu har första bandet börjat blogga här på Festivalphoto. Först ut var DLK, läs deras blogg och förvämta er snart fler band som kommer blogga. Lirar du själv i ett band och vill blogga? Hör av dig i så fall.
Ny festival i Hultsfred kallad Sonisphere. Metallica är första bandet bokat, missa den inte!
Wacken är slutsålt, för er som inte fick tag på biljetter så ta då istället en titt på Wacken Rocks Seaside, http://www.wacken-rocks.de/index.php?id=aurich
Missa inte helgens konserter, det blir bland annat Edguy, Deathstars och Anna Ternheim. Ta även en titt på bilderna från SVT:s direktsända Popcirkus på Debaser.
Till helgen händer det grejer! Första festivalen för i år går av stapeln i Umeå, AMPlified heter denna, kom dit och bli plåtad av oss tillsammans med dina favoritartister. Vi kommer även bevaka Bandit Rock Awards i Stockholm och Rockkarusellen i Hässleholm och diverse andra konserter.
Stort tack till Renata för henne bilder från Metalcamp i Slovenien! Vi eftersöker fortfarande bilder från Arvika 08, någon där ute som varit duktig med kameran?
Just nu EFTERLYSER vi bilder från Arvikafestivalen 08 och Metalcamp 07 o 08. Har du varit där och varit flitig med kameran? Kontakta oss så kan du få publicera dina bilder på Festivalphoto.
Gött Nytt Rockår! Se till att rocka in det nya året rejält, glöm inte skumpan och ta det försiktigt med raketerna. Vi ses nästa år!
God Jul allesammans! Se till att njuta av julamaten, klapparna och familj och vänner.
En jordbävning drabbade idag den Skånska solkusten, ännu ett tecken på att det är väldigt orientaliskt här... Festivalphoto är ständigt utsatt för jordbävningar i form av att det hela tiden händer massvis med nytt här, så kika in ofta!
Kylan har infunnit sig, snön faller (på vissa håll) och julen närmar sig. Så varför inte passa på att beställa framkallade bilder som julklappar till dina nära o kära? Specialpris just nu, beställ 5 men betala enbart för 4!! Leverans innan julafton så klart.
Igår var det världsaidsdagen, Festivalphoto fanns självklart på plats under stödgalan i Malmö. Ta en titt på bilderna och skänk en tanke till de drabbade.
Nu finns det "old school" bilder på Bruce Springsteen från 1981, ta en titt på de bilderna och även allt annat nytt på hemsidan.
Vintern närmar sig men det stoppar oss inte från att plåta konserter så kika in ofta, kommentera bilderna och diskutera något kul i forumet. Det finns mycket att göra trotts den tråkiga årstiden.
Såja nu verkar det som om vi äntligen fått rätt på buggarna med sökfunktionen. Vi har testkört den med alla nyare webbläsare och där fungerar den fint, även med "åäö". Hör gärna av er om ni hittar något fel.
Gör stora uppdateringar i databasen just nu, så vissa gallerier kan komma att ligga nere en stund.
Ny bilder trillar in hela tiden, de senaste är från Stockholm, Lyon och Malmö. Kika tillbaks snart igen för mer. Eller varför inte skriva lite i forumet?!
Snart fínns det fler och bättre redigerade bilder från invigningen av Malmö Arena, så kika in lite senare igen.
Imorgon (6nov) är det invigning av Malmö Arena, självklart kommer vi finnas på plats och plåta både mingel och konserter. Bilderna kan levereras direkt på plats från arangemanget. Ring Rasmus om ni behöver bilder, 0739-758714.
Vi har just installerat ett forum på Festivalphoto! Så vad väntar du på, börja diskutera och dela med dig av dina tankar. Kanske vill du hitta din festivalflirt från sommaren, efterlys henne /honom i forumet då. Ladda upp dina egna konsert- och festivalbilder. Gillar du att skriva recensioner? Lägg dom i forumet så kommer du få feedback och så finns det kanske även en plats för dig som reporter för Festivalphoto. Allt är möjligt!
Vi har just installerat ett forum på Festivalphoto!
Så vad väntar du på, börja diskutera och dela med dig av dina tankar. Kanske vill du hitta din festivalflirt från sommaren, efterlys henne /honom i forumet då. Ladda upp dina egna konsert- och festivalbilder. Gillar du att skriva recensioner? Lägg dom i forumet så kommer du få feedback och så finns det kanske även en plats för dig som reporter för Festivalphoto.
Allt är möjligt!
Ursäkta röran vi bygger om. Det kan förekomma fel i vissa webbläsare just nu då vi bygger om. Testa en annan webbläsare eller kika in senare igen. Vi hoppas på att bli klara snart.
En del eftersläntrarbilder från sommarens festivaler kommer dyka upp nu inom de närmsta dagarna. Självklart blir det även högaktuella konserter. Så kika in ofta!
Snart är sommarens festivaler över :( Som tur är finns det åtminstone Popadelica kvar men sen är det slut. Förutom alla konserter som aldrig tar slut så håll ut med dessa till nästa sommar.
Sommaren rullar på i full fart, men den är inte över än. Vi är nu många fotografer som är på festivalturné så se till att kika in Festivalphoto oftare än oftast!
Snart är det dags för en välfylld festivalvecka. Ta en titt på Gig på G så ser du vilka. Senaste uppdateringarna är från New York där Ween spelade, självklart massvis med nya svenska festivaler och konserter med, för att nämna några få, Sjuhäradsfestivalen, Kristinehamnskalaset och Piteå Dansar och Ler.
Äntligen är det sommar på riktigt i Sverige! Det är varmt, skönt och fyllt med bra musik. Några av de senaste/kommande uppdateringarna är: Helsingborgsfestivalen, Daldansen, Kristinahamnskalaset, Sjuhäradfestivalen, Kent, Magnus Uggla, Amanda Jenssen, Rix FM and Palmrock. Den sistnämnda kommer det pratas en del om i media pga. en viss artist drogpåverkan då han förnedrade folk i publiken.
Ännu en helg är över på denna sköna sommar. Denna gång bevakade vi 6 festivaler. Trästockfestivalen, Flakasand, Rockweekend, Stockholm Jazz festival, Rip It Up och Östersjöfestivalen. En del bilder ligger uppe och en hel drös till kommer snart.
Halva sommaren förbi..vilket innebär massvis med uppdateringar. Om du inte redan sätt bilderna så ta en titt på Kongsberg Jazzfestival, Arvika, Ruisrock, Roskilde, Sommarrock Svedala, Norway Rock Festival, Öland Roots, Tivolirock mm.. Massvis med nytt och ännu mer att vänta.
Flyttar till en ny server så vissa funktioner fungerar ej på hemsidan nu. Kika in lite senare
Hultsfred är över, samma sak med Where the action is. Några bilder finns uppe nu men mycket mer kommer det lovar vi. De gamla pojkarna i Status Que rockade hårt i Kilafors. Mycket mer kommer snart..Och just det Glad Midsommar! Glöm inte sillagroggen ;)
Även under denna härliga sommarvecka har det hänt en hel del, vi har bilder ifrån Sweden Rock Festival i Norje, Rock in Rio i Portugal, Picknick Festival i Göteborg, Yeah i Örebro, Steve Earl på KB i Malmö, Today Forever & Lapko på Mejeriet i Lund. Så hoppa in i gallerierna och dela med dig av dina tankar.
Det har varit en aktiv helg för oss på festivalphoto, vilket naturligtvis även syns här på sidan. Vi har nya fräscha bilder ifrån Siesta Festivalen i Hässleholm, med hundratals bilder så kika in och dela med dig om dina upplevelser förknippade till bilderna. Festivalphoto var även på plats när In Flames spelade på Grönalund lika så när Rix FM Festival var i Jönköping och när Rockkarusellen drog igång i Linköping samt när Springbreak brakade lös i Kalmar, så nu är det bara för er att koppla av och ta er en rundtur på sidan medan festivalphoto crew drar till Sweden Rock.
Mer retro bilder! Denna gång KISS när de 1980 spelade i Stockholm. Snart dags för massvis med festivaler!
New York, Tyskland och London... Alla ställen ganska långt bort men samtidigt allesammans i ett på Festivalphoto. Jag pratar om de senaste bilderna. Ta en titt på Jazziga New York, den hårda Rock Hard Festival och den experimentella Jazzen i London.
En liten festival i London med experimental jazz mm anordnades i London denna helgen, ta en titt på bilderna från Swedish Outsiders nu.
The Facer & The Scrambling spelade i Umeå, ta en titt på bilderna nu.
Ta en titt på helgens bilder i Göteborg nu. Skatalites, Adam Tensta och Busta Rhymes finns nu i galleriet. Likaså Pönk i Parken festivalen i Norge.
Stort tack till vår nya fotograf, Cornelia som är från Tyskland. Hon bjöd på en "bonusfestival" i form av bilder från Tuska Open Air 2007. Ta en titt!
Irländsk punk från Usa... Ta en titt på bilderna och läs recensionen från Flogging Molly på Mejeriet i Lund. Testa även våran nya sökfunktion, där du kan söka efter artistnamn, festivalnamn eller nått annat galet.
Några recensioner från Projekt Festival finns nu att läsa. Mer kommer komma snart. Ta även en titt på bilderna från Storan i Göterborg när Universal Poplab spelade. Passa även på att testa vår nya sökfunktion.
Nu finns en del bilder från Projekt festival i Osby här, mer kommer snart. Även bilder från Envelopes spelning i London finns här nu.
3 nya konserter tillagda, Kanske Älskling, Moto Boy och The Tallest Man On Earth. Alla från Arenan i Falun.
Massvis med nya bilder finns nu här, det är bilder från Working Class Hero Festival, Örebro Underground, Popadelica, Tindersticks (i Paris) och Tom McRae feat Hotel Cafe (i Oslo). Och även en del äldre bilder ifrån Uppsala Reggae och Urkult. Enjoy!
Ursäkta röran vi bygger om! Gör om våran databas just nu så vissa bilder kommer ej fungera under denna uppdateringsprocess.
Våran ordinarie fotograf till Örebro Underground Festival blev tyvärr sjuk, men vi lyckades få tag på en ersättare i sista sekund, ta en titt på hans bilder nu. Det har även dykt upp några fler bilder från Popadelica, men fler på ingång.
Några av bilderna från Popadelica i Huskvarna finna nu här, dock kommer det snart många fler bilder så kika in snart igen.
Ta en titt på bilderna från Kamelot´s spelning i Göteborg och läs även recensionen från samma band fast i Stockholm.
Nu finns det lite nya bilder i galleriet, denna gång var det från Tingsek i Oslo och Tokyo Police Club i Toronto, Canada.
Nu finns det ny läsning i form av 2 recensioner. Kamelot i Stockholm från gårdagen och I´ll Nino från Debaser i Malmö ett litet tag sedan.
Vapnet spelade i Stockholm, bilder finns här nu. Kommande arrangemang denna vecka är Kamelot, Firewind, Forever Slave i Göteborg och Stockholm, Tokyo Police Club i Toronto och 3 festivaler som inleder sommaren; Working Class Hero Festival, Örebro Underground Festival och Popadelica.
Sommaren närmar sig och temperaturen stiger både på vädret och konsert- och festivalbilderna. Så förvänta er galet massa nya bilder på ingång väldigt snart. Idag blev det Hardcore Superstar, men mycket mer på gång.
Vincent var på scenen i Norrköping, ta en titt på bilderna nu!
Willie Nelson live i Malmö, enbart några få dagar innan han fyller 75 år. Stort grattis!
Alice in Videoland bilder från Sticky Fingers i Göteborg finns i galleriet nu.
Bilder av Angie Stone finns här nu. Ta även en titt på Oasis gig på en liten miniklubb i Göteborg år 1994. Retro!
En till Retrospelning finns nu i galleriet, denna gång var det Oasis på Cueclub i Göteborg år 1994. Det finns även bilder från den mindre retroaktuella pojkgruppen EMD från deras spelning i Gislaved.
Hostile Cell och Dia Psalma båda från Sticky Fingers finns nu i galleriet. Likaså en skriven recension finns snart att läsa om Hostile Cells spelning. Ta även en titt på bilderna från Don´t Be A Stranger.
Festivalphoto goes retro! Först ut är en konsert med Pink Floyd på Ullevi i Göteborg 1994. Mycket mer kommer dyka upp snart. Sen har vi även lagt upp lite mer aktuella bilder i form av Ainbusk sjunger Piaf och Kaizers Orchestra.
Bilder från göteborgsspelningarna med Takida och Doktor Kosmos finns nu i galleriet. Ta även en titt på Lowlands bilderna.
Fick precis in lite bonusbilder från förra årets Lowlands i Holland. Njut av bilderna och så är snart dags för en lång festivalsommar. Först ut som vi kommer bevaka är Örebro Underground Festival och Popadelica. Efter dessa följer massvis med härligt leriga festivaler ;)
Ikväll var det dags för Doktor Kosmos att lira på Sticky Fingers i Göteborg, självklart finns det bilder på detta.
Ane Brun & Band trallade på KB i Malmö, nu finns bilderna här. Sommaren närmar sig med stormsteg och vi vet alla vad det innebär...Festivaler! Missa inte att köpa era biljetter i tid innan de tar slut. Eller varför inte åka på festival och jobba för Festivalphoto?! Vi behöver massvis med fotografer och skribenter, hör av dig om du vill förena ditt festivalande med fotande.
Marit Bergman och All Ends lirade i Göteborg, dock inte på samma gig... Men ta en titt på recensionen av All Ends och bilderna från de båda gigen. Kika gärna även in recensionen från Danko Jones spelning i Malmö.
Nu finns det en recension uppe från Danko Jones konsert i Malmö. Likaså ligger nu även bilder från Devastations gig på Debaser uppe.
Två nya konserter i Festivalphotos galleri nu. Denna gång var det Timo Räisänen och Blonde Redhead. Tyvärr väldigt dåligt ljus under Blonde Redhead men några bilder blev det i alla fall.
Bilder och en recension från I´ll Nino´s spelning i Göteborg finns här nu. Enjoy
Håkan Hellström lirade på hemmaplan, Lennart från Festivalphoto var där och trängdes med alla småtjejer :) Ta en titt på hans bilder.
Ett gäng nya bilder finns nu i galleriet. Early To bed, Corpsylvania, Kamera, Space Age Baby Jane, The Saigon Sickness, Die Mannequin och Danko Jones. Snart ännu fler så klart!
Nu finns bilder från konserten med Neverstore på KB i Malmö här. Ta även en titt på recensionen från Kate Nash och Mystery Jets spelningar.
Uppdaterade med bilder från London på bandet IamX. Det finns även nya bilder från Rookie 2007. Ta en titt och förvänta er snart nytt material.
Massvis med nya konserter på sidan efter lite strul med våran serverflytt. Förhoppningsvis skall allt fungera bra nu. De band som är nya är: Timo Räisänen, Raised Fist, Moto Boy, Marit Bergman, Johnossi, Adept, Inzane, Electricute, Blindustry, Autumn Falls, Danger. Håll till godo, mer är på gång.
Fler nya band tillagda nu, vi har Oh Laura (3 gånger), Kent, Anna Stadling & Idde Schultz, hockeyfrillsgrabbarna i De Lyckliga Kompisarna, Smutstvätt, Chris Wigren och Torpedo. Njut av dom!
Kolla in de nya och ashårda bilderna från Inferno Metal Festival i Norge, samt konsertbilder ifrån Kent @ Tipshallen, Växjö, - Timo Räisänen @ Metropol, Hultsfred, - Dreamboy and Torpedo @ KB, Malmö, - Chris Wigren and Oh Laura @ Metropol, Hultsfred.
Glad påsk alla konsert och festivalgalningar! Påskharen dök upp hos Festivalphoto idag med ett stort påskägg. Självklart vill vi dela detta ägget med er. Innehållet var massvis med bilder från Primavera Sound festivalen i Barcelona. Tack påskharen aka Ricardo! Bilder från Inferno Metal Festival som är i full gång nu kommer också att dyka upp med jämna mellanrum inom det närmsta.
Lade till 2 hårda band, Dead by April och Entombed. Håll till godo.
5 tjejer i bandet Skilla körde ett skivsläppsgig på Debaser i Malmö. Titta in bildera nu!
Bilderna från två av helgens spelningar finns nu här, Hans "Ludde" Ludvigsson och Sonic Syndicate. Fler bilder från andra gig kommer snart.Även en recension från Alicia Keys spelning i Köpenhamn finns att läsa. Titta in snart igen för mer bilder och annat skoj!
Miss Li körde hårt på Debaser i Malmö trotts att hon inte hade så mycket kvar av sin röst pga förkylning. Ta en titt på bilderna nu.
Våran nya skribent, Ola Elleström, tog sig till Debaser i Malmö och tittade in när bandet A Mountain of One spelade. Läs hans recension nu.
Familjen lirade i Gävle, bilderna finns här nu.
Those Dancing Days var förband till Mando Diao i Göteborg, ta en titt på bilderna nu. Ikväll blir det pianopop med Miss Li, vi ses där.
Nu finns det bilder från 4 nya konserter, denna gång blev det Daniel Lemma & Band, Moto Boy, Smashing Pumpkins och Kent. Ikväll blir det Skilla på Debaser i Malmö.
3 nya spelningar har lagts till nu, denna gång blev det bilder från Obey Syndrome och Miss Jones ifrån Brunnen i Jönköping och ännu en gång blev det bilder på Mando Diao.
Adam Tensta uppträdde som förband till Mando Diao på Lisebergshallen i Göteborg. Bilder finns det så klart att beskåda.
Tjejerna i Decent lirade på Brunnen i Jönköping, ta en titt på bilderna nu.
Mando Diao igen, denna gång var de på Olympen i Lund.
Alicia Keys uppträdde på Hovet i Stockholm och våran fotograf Matilda var där och dokumenterade. Ta en titt på bilderna nu.
Lykke Li poppade loss på KB i Malmö och självklart finns det bilder från detta, ta en titt på dom nu.
Nu finns äntligen bilderna från en av de absolut bästa, röjigaste livespelningar jag någonsin varit på. Jag pratar om Dillinger Escape Plan på KB i Malmö. Det var en galen show fullspäckad med crowdsurfing, gitarrist som hänger upp och ner och lirar i en ljusrigg, ja fullt ös medvetslös helt enkelt. En aning svårt att plåta där men showen var grym! Missa heller inte att läsa recensionen från Band of Horses på Debaser Medis.
Bilderna från Mando Diao på Lisebergshallen i Göteborg finns nu här. Stort tack till vår nya fotograf Lennart Axelsson!
Band of Horses lirade på Debaser Medis i Stockholm, ta en titt på bilderna nu!
Svenska Dear Euphoria lirade i Paris. Vår fotograf på plats i Paris plåtade självklart dessa, ta en titt på bilderna nu. Vi kommer också köra en stor 3dagars special på Festivalphoto med Mando Diao. Vi kommer nämligen följa Mando Diaos konsertresa med start i Stockholm (idag) ner mot Göteborg och sedan vidare ner till den Skånska solkusten med destination Lund. Så förvänta er fullspäckat med bilder från de tre giggen den 6-8mars.
En stor 3dagars special kommer snart inträffa för Festivalphoto. Vi kommer nämligen följa Mando Diaos konsertresa med start i Stockholm ner mot Göteborg och sedan vidare ner till den Skånska solkusten med destination Lund. Så förvänta er fullspäckat med bilder från de tre giggen den 6-8mars.
Blandade artister hyllade Blondie under "en afton med Blondie" på Debaser i Malmö. Ta en titt på bilderna nu.
Lykke Li lirade i Norrköping, checka in bilderna nu.
Wildbirds & Peacedrums spelade i Norrköping, ta en titt på bilderna nu. Lykke Li bilderna från samma kväll kommer senare idag.
Faela bjöd på sköna dansrytmer på Bodoni i Malmö, ta en titt på bilderna nu.
Festivalphoto goes to Paris! Vår nya fotograf Mikael Mellberg har börjat jobba för oss i Paris, Frankrike. Så vänta er band som spelar på baguetter och använder vin som rekvisita för blod... :) Först ut är en Skandinavisk hiphop invasion, ta en titt på den franska versionen av Timbuktu, Promoe m.fl.
Nya bilder på Iron & Wine´s spelning finns nu uppe under Konserter, eller så använd denna länk: http://www.festivalphoto.net/index.php?curPage=12&concertID=1115
Bonafide rockade på i Malmö i helgen, ta en titt på bilderna. Det samma gäller för Client.
Håkan Hellström kom till KB i en tysk förklädnad i fredags, det var bandet Beatsteaks som levererade tysk pop i hatt.
Nya bilder från helgen finns nu uppe: Client, Franky Lee och Britta Persson. Mer bilder kommer snart från samma helg.
The Cure spelade på Forum i Köpenhamn. Copenhagen, Denmark. Kolla in bilderna nu och ta även en titt på den första festival under 2008 som vi besökta, House of Metal i Umeå.
Massor av metaldudes tog sig till Umeå för 2dagars hårdrockande. Självklart fanns Festivalphoto på plats. Några bilder finns uppe redan nu men många mer kommer upp inom det närmsta. Så se till att titta in snart igen. \m/>_<\m/
Magtens Korridorer spelade i Sønderborg Hus i Danmark, ta en titt på bilderna nu. The Cure och House of Metal kommer finnas här snart.
Finska HIM lirade i Stockholm, ta en titt på bilderna nu.
För alla er punkass ta en titt på Toxic Holocaust när de lirade i Malmö
"Moshpiting" och "the Wall of death" var några aktiviteter man kunde deltaga i när Municipal Waste lirade i Malmö, fullt röj helt enkelt. Ta en titt på bilderna nu!
Korn lirade på Hovet i Stockholm, ta en titt på bilderna nu och glöm inte titta extra noga på det grymma mic-stativet.
Rage Against the Machine kommer till Sverige! De kommer lira på Hultsfreds festivalen och förhoppningsvis även på andra festivaler i Skandinavien. Andra band som är bokade till Hultsfred är: HIM [FI], Babyshambles [ UK ], The Hives [S], Säkert! [S], Danko Jones [CA], Timo Räisänen [S], Raised Fist [S], Hästpojken [S], Evergrey [S], The Only Ones [UK], Sugarplum Fairy [S], Those Dancing Days [S], Jaymay [US], All Ends [S], Vanessa Brown [UK], Billie The Vision & The Dancers [S], Die Mannequin [CA], Nina Natri [S], Witchcraft [S], A Beautiful Friend [S], Kid Down [S].
Bilder från Kent´s gig i Jönköping finns här nu. Ta även en titt på bandet som lirade som förband till Kent, nämligen Familjen. Lite andra nya bilder är från Avatar, Megadeth, Tysta Mari och The Tossers. Imorgon är det dags för Municipal Waste op Debaser i Malmö, punk u there!
Svenska Avatar lirade som förband till Megadeth i Stockholm, självklart var vi där med kameran, bilderna finns i galleriet nu.
Familjen var förband till Kent under deras gig i Jönköping, ta en titt på bilderna nu innan Kent även kommer upp på sidan.
Mer punk, förbandet till The Tossers var Tysta Mari, de bilderna finns även här nu med.
Irländsk punk från Usa...The Tossers öste på under sin spelning i Malmö. Bilderna finns så klart här nu.
Ny bilder från bandet The Itch finns här nu.
Malmöbandet Stripped lirade även dom på hemmaplan, bilderna finns här nu. Lade även till Megadeth tidigare idag.
Checka in dom hårde bilderna från det grymma bandet Megadeth när de lirade i Stockholm! Korn, Avatar, Stripped och lite andra band hittar du här snart. Ikväll kommer The Tossers ösa gärnet på KB, punk you later!
Malmöbandet Godass lirade på hemmaplan, bilderna finns här nu. Bilderna från de två andra banden kommer även snart.
Ett par bilder från Iron & Wine´s spelning på Mejeriet i Lund är nu här. Fler bilder kommer snart. Om du inte redan har läst recensionen från denna spelning så gör det nu. Ikväll är det dags för Megadeth och Avatar i Stockholm, vi ses där.
"Gamla mannen" Björn Skifs rockade hårt i Jönköping, ta en titt på bilderna.
För alla barn där ut (eller vuxna med barnasinne), bilderna vi alla väntat på...Doris & Knäckebröderna live på Folkets Park i Huskvarna!
Sanctuary in Blasphemy körde ett gig på Fritz Corner i Stockholm. Ta en titt på bilderna. Nästkommande gig blir Korn imorgon den 4feb.
Nu äntligen ligger bilderna från Asta Kask på KB uppe på sidan. Även en skriven recension från Iron & Wine´s spelning på Mejeriet finns nu till läsning. Bilderna från denna konsert kommer dyka upp inom det närmsta.
Origin Blood lirade på Bodoni i Malmö. Kolla in bilderna. Glöm heller inte att läsa recensionen för Bullet
Bullet gjorde en fantastisk show på Bodoni i Malmö, det märktes att de hade en och annan fan med sig. Både bilder och en skriven recension finns här nu. Stort tack till Emelie Säll för hennes recension.
2 nya spelningar finns nu i galleriet, denna gång var det The Accidents & Vapenlicens. Mer lär dyka upp snart
Kongh spelade på Fritz Corner i Stockholm, bilderna finns här som vanligt.
Corpsylvanias spelade i Stockholm och The Lost Patrol Band i Malmö. Ta en titt på bilderna nu.
Ta en titt på bilderna från The Southern Hostiles spelning på Bodoni, ikväll blir det samma scen igen, men denna gång med Bullet och Origin Blood. Rokk u there!
Conshitas lirade på Bodoni i Malmö, ta en titt på bilderna nu.
Vår databas crashade och tyvärr verkar det som om en del kommentarer som har blivit gjorda på en del bilder har försvunnit. Vi skall försöka återställa detta, men inte säkert att det går.
JUST NU HAR VI SERVERPROBLEM, KIKA IN LITE SENARE NÄR DETTA ÄR LÖST!!!!!!!!!!!!!!
Nu äntligen finns Festivalphoto på svenska igen. Både engelsk version och svensk version kommer köras paralellt nu. Rokka på!
Malmöbandet Jive lirade på KB i helgen, tycker du skall ta en titt på bilderna!
Klicka för att visa äldre nyheter.