Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram
Mustasch - Metaltown 2013 | FESTIVALPHOTO
 

Mustasch - Metaltown 2013

 Betyg

När Mustasch kliver på som ersättare för Motörhead denna torsdagskväll så förväntar jag mig en dönande glad entré men får istället världens tråkigaste låt som start, rätt upp och ner utan snack. Jahapp. Ljudet är sämst hittills och att stå här i en timme känns inte längre alls särskilt lockande.

Och det blir en trög start, jag undrar vart entusiasmen och glädjen och den klassiska Mustasch-klämkäckheten är någonstans. Faktum är också att hela framträdandet känns ganska platt och gôbbarna verkar lite trötta idag. Stort plus till Ralf dock, som alltid oavsett tillfälle har en fruktansvärt bra röst.

Trots detta lockar de en hel del folk som glatt hejar på i favoriter som Bring Me Everyone, Black City och Double Nature. Mot slutet av spelningen känns orkestern lite varmare i kläderna och visst växer dem under tidens gång, men tyvärr når de inte hela vägen idag.

Till sist bekräftas det florerande ryktet; Mikkey Dee tar plats vid sitt trumset och tillsammans kör de Motörheads Ace Of Spades. Kul grej, men tyvärr inte särskilt tight.

Skribent: Emily Lövstrand
Jag har inte Facebook


|Hem|