Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram
Naglfar - Metaltown 2013 | FESTIVALPHOTO
 

Naglfar - Metaltown 2013

Äntligen dags för mina andra favoriter och lite pur djävulsk black metal! Naglfar entrar Close-Up tältet med Pale Horse från senaste Téras. Här skiljer man på band som Kristet och Naglfar. Här finns ingen ironi. Här är bandmedlemmarna så onda som möjligt och blänger på oss som om vi vore Kristus själv.

Även om publiken är lite trött så vaknar den till stundtals; Det är ju inte så underhållande, men black metal behöver inte vara det. Vi är ju där för att få lite kötteri, tarmrens och vrede. Och det ser Naglfar till att vi får. Det är intensivt och tight, tight som fan faktiskt.

De serverar oss ett blodigt smörgåsbord av höjdare som The Darkest Road, I Am Vengeance, The Brimstone Gate, Spoken Words Of Venom och Swarm Of Plagues, och publiken blir alltmer belåten. Däremot blir jag helt paff när de avslutar med Harvest. Den tröttaste låten, sist? Jag vill ju gå därifrån med ett jävlar anamma men nu känner jag mig bara tappad i golvet och ser ut som ett frågetecken. Som om någon tagit min godispåse ifrån mig. En liten ändring i setlisten till nästa gång, så får ni båda hornen upp, Naglfar.

Skribent: Emily Lövstrand
Jag har inte Facebook


|Hem|