Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram
YOHIO - HELGEÅFESTIVALEN 31/8-13 | FESTIVALPHOTO
 

YOHIO - HELGEÅFESTIVALEN 31/8-13

 Betyg

Yohio - Vilket skämt!
Det är ett större nöje att stoppa i en 5-krona i en leksaksautomat.

Yohio blev bokade till HÅ innan hans medverkan i melodifestivalen. Lika snabbt som han blev svenska folkets favorit steg storhetsvansinnet. Han bytte management och krävde genast mycket mer betalt för sin medverkan. Eftersom kontrakt var skrivet så ville han helst ställa in spelningen helt. Det hela slutade med att han fick spela kl.12 på lördagen och endast i 30 minuter. Scenen var helt blåst. Inte ens någon backdrop. Det var fruktansvärt att se att han inte ville ge publiken något. Inte ens en vink.

Yohio var fullständigt oengagerad. Sket fullständigt i publiken. Fansen som röstade fram honom som tittarnas vinnare i melodifestivalen, blev idag rånade på sin kanske största upplevelse. Barnen måste blivit sjukt besvikna.
Att gå ut på scenen och mima till förinspelad musik är något som hör till Sikta Mot Småstjärnorna som var ett TV-program på 90-talet som nu är nerlagt. Märkligt nog har den nyheten inte nått J-rockaren! Yohio växt ifrån talangjakterna för 10-åringar. Vill han växa upp så är det dags för han att ta sig i kragen och börja sjunga live på riktigt. Om så det bara är för knattar. En musiker skall respektera sina fans och göra sitt jobb.

Yohio skall tydligen spela på någon personalfest på IKEA, Älmhult senare ikväll. Det kan han fortsätta med så att vuxna människor kan skratta åt honom. För det är stor buskis-nåvå över honom.

För att citera mina kollegor under konserten.
"- Han har ju bra röst.
- Jag vet inte. Jag har inte hört honom live!"

Skribent: Stefan Vohnsen
Jag har inte Facebook

Peter Olsson Peter Olsson Skriven 2013-09-02 02:44:38
Katastrof. Bojkotta honom! Min kusins barn frågade om det var yohio för han såg inte ut som honom på tv tyckte han!
Stefan Stefan Skriven 2013-08-31 09:39:18
Edit. Han skulle spela 30min men gick av scenen redan efter 20min

|Hem|