Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram
Mustasch - Sweden Rock Festival 2017 | FESTIVALPHOTO
 

Mustasch - Sweden Rock Festival 2017

Jag hörde "Double Nature" från campingen och då förstod jag att det var bråttom upp till Festival området, väl vid gaten och snart min tur så bränner de av "Thank You for the Demon".
Då har jag gått miste om fem låtar, men det gjorde inget för väl inne så var det dags för trumsolo som gav mig tid att köpa en öl att svalka mig med i den stirrande solen i grytan framför Festival stage.

Gruppen på scenen är alltså Mustasch för er som inte hängt med, denna grupp blir jag alltid lika förvånad över när jag ser dem live.
Varje jävla gång upptäcker jag hur sanslöst bra dom faktiskt är, klockan är runt halv två på dagen och det är fullt framför den ösiga scenen.

Ralf är i godform och verkar ganska nykter och det är en syn för gudarna för det är då Mustasch också brukar leverera på topp.

Låtarna avlöser varandra med härligt mellansnack från Ralf, men jag vaknar så klart till lite extra när "Bring Me Everyone" kommer.

Att de sedan väljer att spela "Änglahund" är så klart en stor bonus, Ralf växlar då också till skånska efter som Hasse inte kunde närvara.
Efter det konstateras att nu är melodifestivalen slut!

"I Hunt Alone" blir avslutnings låten och man står där kvar förstenad och undrar vad man just har upplevt, för det är så förbaskat bra.
Men det hinner nog iallafall jag glömma till nästa gång jag får se dem igen.

Setlist:

Double Nature
Black City
Feared and Hated
Borderline
Thank You for the Demon
Drum Solo
Speed Metal
Mine
Heresy
Bring Me Everyone
Down in Black
Deep in the Woods
Änglahund
I Hunt Alone


//Grimgoth™ - http://grimgoth.blogg.se

Skribent: Grimgoth
Jag har inte Facebook


|Hem|