Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram
Thundermother - mullrar inte tillräckligt | FESTIVALPHOTO
 

Thundermother - mullrar inte tillräckligt

 Betyg

Review4632_Thundermother-Denim-And-Leather-Jonkoping-Tm14

Thundermother inleder med ett intro som kan associeras med just thunder, tung bas av Sara Pettersson och på trummor Emlee Johansson. Bandet har ett rått och tungt sound.
Den nya plattan släpptes i slutet av februari och vi får höra många av de nya låtarna under kvällen.
Guernica Mancini har en rivigare röst än vanligt eftersom hon är lite krasslig. Åtgärd: whiskey så klart! Det skålas flitigt på scen under spelningen.
Låtarna går i samma stil rakt igenom. Den enda balladen, Fire of Rain tillför lite variation. Basisten Sara, som för övrigt är från Jönköping är den som showar mest och som gör att det händer något på scen.
Tyvärr blev det lite tekniktrassel en bit in i spelningen men det redde de ut bra och fick den ofrivilliga pausen att fyllas ut med presentation av den tatuerare som tatuerat hela bandet, plus VA Rocks innan giget.

Bandets backdrop hängde lite på sniskan och lite så kändes hela spelningen. Det blir lite enformigt efter en stund och jag saknar något som håller intresset vid liv under hela spelningen.
Filippa Näsill på gitarr "riffar runt" ute i publiken och det är ett uppskattat grepp!
Som klubbspelning funkar det här helt ok men det krävs ytterligare jobb av bandet för att nå ända fram. Kanske mer mellansnack om musiken, bandet mm för att hålla kvar intresset hos publiken.

Skribent: Elise Pavicic
Jag har inte Facebook


|Hem|