Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram
Bullet - Sweden Rock Festival 2024. | FESTIVALPHOTO
 

Bullet - Sweden Rock Festival 2024.

 Betyg
Det var riktigt länge sedan jag såg Bullet känns det som, så nu när tillfälle gavs så var jag så klart tvungen att ta det.
Inledande låtarna "Speed And Attack" och "Ain’t Enough" körs igång i ett regn av pyroteknik och sätter tonen för restan av framträdandet.

Trummisen Gustav Hjortsjö imponerade med sitt taktfasta spel, och tillsammans med eldkastarna fick han låtarna “Ridin High” och “Rolling Home” att lyfta och låta bättre än på länge.

Gitarristen Hampus Klang och sångaren Hell Hofer utstrålade ett lugn och en scenvana som bara ett band med deras erfarenhet kan.
Deras stabila grund gjorde att de relativt nya medlemmarna, basisten Gustav Hector och leadgitarristen Freddie Johansson, kunde fokusera på att leverera i låtar som “Dusk Til Dawn” och “Turn It Up Loud”.

Trotts en setlist som hängt med länge så tycker jag att de levererar men bör nog i framtiden förnya sig och testa nya grepp.
Dock är det skönt att de inte plockat bort "Bite the Bullet" som fortfarande håller enligt mig.

Förhoppningsvis kommer Bullet att fortsätta utvecklas och överraska sina fans med nytt material i framtiden samt hoppas att Bullet fortsätter att leverera fantastiska heavy metal-shower i många år framöver!

Setlist:
Speed and Attack
Ain't Enough
Riding High
Rolling Home
Storm of Blades
Dusk Til Dawn
Turn It Up Loud
Stay Wild
Highway Pirates
Fuel the Fire
Highway Love
Bite the Bullet

//Grimgoth™ - http://grimgoth.blogg.se

Skribent: Grimgoth
Jag har inte Facebook


|Hem|